Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Ιστορία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης προήλθε από τη συνένωση δύο ομάδων της Φρανφούρτης, οι οποίες είχαν ιδρυθεί και οι δύο το 1899, γι'αυτό και αυτό λαμβάνεται ως το έτος ίδρυσης της ομάδας. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Bundesliga το 1963 και αγωνίστηκε ανελλιπώς στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος μέχρι και το 1996, οπότε και υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην Bundesliga 2. Το κύριο ψευδώνυμο της ομάδας είναι "οι Αετοί" και προέρχεται από το έμβλημα της ομάδας, το οποίο παραμένει σχεδόν ίδιο από την ίδρυση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Έδρα της ομάδας είναι το Κομέρτσμπανκ Αρένα χωρητικότητας πάνω από 51 χιλιάδες θεατές και η βασική εμφάνιση της ομάδας είναι κόκκινη με μαύρες ρίγες.

 

Τα Επιτεύγματα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει κερδίσει μία φορά το γερμανικό πρωτάθλημα (1959 - προ Bundesliga), τέσσερις φορές κέρδισε το Κύπελλο Γερμανίας και μία φορά το πρωτάθλημα της Bundesliga 2 (1997-98). Σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Αίντραχτ Φρανκφούρτης έχει κερδίσει μία φορά το Κύπελλο Ιντερτότο (1967) και μία φορά το Κύπελλο Κυπελλούχων - Europa League (1979-80). Το 1960 η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών (νυν Champions League), όπου ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 7-3.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Οι αγώνες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη Bundesliga μεταδίδονται ζωντανά από τα κανάλια της OTETV.

Live streaming των αγώνων της Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Οι εθνικοί αγώνες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπως και οι υπόλοιποι αγώνες της Bundesliga μεταδίδονται σε live streaming από το Stoiximan, τη Bet365, τη Sportingbet και τη Vistabet.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα τηλεοπτικών και Live streaming μεταδόσεων των αγώνων της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.