Άουγκσμπουργκ

Η Ιστορία της Άουγκσμπουργκ

Η Άουγκσμπουργκ ιδρύθηκε το 1907 με την ονομασία ποδοσφαιρική ομάδα Αλεμάνια Άουγκσμπουργκ και έδρα τη βαυαρική πόλη Άουγκσμπουργκ. Από το 1921 έως το 1969 η ομάδα χρησιμοποιούσε την ονομασία BC Άουγκσμπουργκ ενώ από το 1970 η επίσημη ονομασία της ομάδας είναι ποδοσφαιρική ομάδα Άουγκσμπουργκ 1907. Για πολλά χρόνια η Άουγκσμπουργκ βρισκόταν μεταξύ της Bundesliga 2 και της Γ κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου. Στις αρχές του 2000 η Άουγκσμπουργκ υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Δ κατηγορία του πρωταθλήματος, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια. Το 2006 η Άουγκσμπουργκ επέστρεψε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα και μόλις τέσσερα χρόνια μετά (2010-11) προβιβάστηκε στη Bundesliga για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έδρα της Άουγκσμπουργκ είναι η SGL Αρένα χωρητικότητας 30.000. Τα χρώματα της Άουγκσμπουργκ είναι άσπρο με κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ η δεύτερη εμφάνιση της ομάδας είναι πράσινη.

 

Τα Επιτεύγματα της Άουγκσμπουργκ

Η Άουγκσμπουργκ δεν έχει κερδίσει μέχρι στιγμής κανέναν από τους κορυφαίους τίτλους της Γερμανίας αλλά έχει κερδίσει περιφερειακούς τίτλους (Γ κατηγορία γερμανικού πρωταθλήματος, Κύπελλο Βαυαρίας κλπ). Στην Bundesliga 2 η Άουγκσμπουργκ έχει φτάσει έως και τη 2η θέση (το 2011 που πήρε και την πρόκριση), ενώ στο Πρωτάθλημα Γερμανίας, η κορυφαία θέση που έχει πάρει είναι η 8η (2013-14).

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Άουγκσμπουργκ

Οι αγώνες της Άουγκσμπουργκ για τη Bundesliga, το Κύπελλο Γερμανίας και το Europa League μεταδίδονται ζωντανά από τα κανάλια της OTETV.

Live streaming των αγώνων της Άουγκσμπουργκ

Οι εθνικοί αγώνες της Άουγκσμπουργκ, όπως και οι υπόλοιποι αγώνες της Bundesliga μεταδίδονται σε live streaming από το Stoiximan, τη Bet365, τη Sportingbet και τη Vistabet.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα τηλεοπτικών και Live streaming μεταδόσεων των αγώνων της Άουγκσμπουργκ.

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.