Άρης BC

Η ιστορία του Άρης BC

Ο Άρης BC ιδρύθηκε το 1922 στη Θεσσαλονίκη αλλά έδωσε τον πρώτο επίσημο αγώνα 3 χρόνια αργότερα στο πρώτο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης. Tα χρώματα του Άρη είναι κίτρινο και μαύρο, το παρατσούκλι του είναι ο Αυτοκράτορας και η έδρα του το Nick Galis Hall (πρώην Αλεξάνδρειο Μέλαθρο) χωρητικότητας 5.000 φιλάθλων. Ο Άρης αγωνίστηκε στο πρώτο πρωτάθλημα Ελλάδος το 1930, το οποίο και κέρδισε και έκτοτε αγωνίζεται ανελλιπώς στην Α κατηγορία. Από το ρόστερ του Άρη έχουν περάσει μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Γιαννάκης και ο Γκάλης με τους οποίους ο Άρης κυριάρχησε στην Ελλάδα τη δεκαετία του 1980 και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα μπάσκετ που σημείωσε σημαντικές επιτυχίες στην Ευρώπη.

 

 

Τα επιτεύγματά του Άρης BC

Ο Άρης BC είναι μία από τις δύο ομάδες (η άλλη είναι ο ΠΑΟ BC) που έχουν αγωνιστεί σε όλες τις σεζόν της Α1 μπάσκετ από την ίδρυση της το 1930, μέχρι σήμερα. Ο Άρης BC έχει κατακτήσει 10 πρωταθλήματα Ελλάδας, εκ των οποίων και αυτό της πρώτης διοργάνωσης το 1930, 8 Κύπελλα μπάσκετ Ελλάδος, 1 SuperCup, 1 Κύπελλο Κυπελλούχων, 1 Κόρατς και ένα Eurocup Challenge.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων του Άρης BC

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Άρη BC για τους αγώνες της Α1 Μπάσκετ και τα προημιτελικά του κυπέλλου μπάσκετ ανήκουν στα αθλητικά κανάλια της Nova.

Άρης BC Live streaming

Προς το παρόν δεν υπάρχει live streaming μετάδοση για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου μπάσκετ. Αν αλλάξει κάτι κατά τη διάρκεια της σεζόν θα ενημερωθείτε από το Olalive.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα για τις live μεταδόσεις αγώνων του Άρης BC.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.