Άρης

Η ιστορία του Άρη

Ο Άρης ιδρύθηκε στις 25 Μαρτίου του 1914 και η έδρα του βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Πήρε το όνομα του από τον θεό του πολέμου, ο οποίος και απεικονίζεται στο σήμα του. Τα παραδοσιακά χρώματά του είναι τα κιτρινόμαυρα και στα εκτός έδρας τα μαύρα με λίγο κίτρινο. Οι οπαδοί του είναι απ’ τους πιο ένθερμους στην Ελλάδα και έχουν μεγάλη αντιπαλότητα με την έτερη μεγάλη ομάδα της πόλης, τον ΠΑΟΚ. Ο ‘Αρης αγωνίζεται στο Κλεάνθης Βικελίδης των 23.000 θέσεων και που στα ντέρμπι μετατρέπεται σ’ ένα ελληνικό Μπομπονέρα. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Άρης παραμένει ανίκητος στα εντός έδρας παιχνίδια για τις ευρωπαικές διοργανώσεις από το 1968. Τη σεζόν 2014-15 ο Άρης αποφάσισε, ακολουθώντας το προηγούμενο παράδειγμα της Άεκ να υποβιβαστεί στη Football League 2 για να απαλλαγεί από το μεγαλύτερο μέρος των χρεών του.

 

Τα επιτεύγματα του Άρη

Οι Θεσσαλονικείς έχουν κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ελλάδας τις σεζόν 1927–28, 1931–32 και 1945–46 και ένα της Β΄ Εθνικής το 1998. Έχουν πάρει ένα κύπελλο Ελλάδας το 1969-70 και έχουν χάσει άλλους οκτώ τελικούς με πιο πρόσφατο αυτόν του 2010 απ’ τον Παναθηναϊκό.

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις των αγώνων του Άρη

Οι εντός έδρας αγώνες του Άρη στη Football League 2 για την τρέχουσα σεζόν θα μεταδίδονται από τα αθλητικά κανάλια της Nova.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις μεταδόσεις των αγώνων του Άρη.

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.