Άστον Βίλα

Η ιστορία της Άστον Βίλα

Η Άστον Βίλα ιδρύθηκε το 1874 στο Μπέρμιγχαμ και είναι μία από τις παλαιότερες και πιο επιτυχημένες ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος. H Άστον Βίλα είναι μία από τις ομάδες που ίδρυσαν την Football League το 1888 και την Premier League το 1992, όπου και αγωνίζεται έκτοτε. Το 2015 η Άστον Βίλα συμπλήρωσε 104 χρόνια στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος και η μόνη ομάδα που έχει αγωνιστεί περισσότερα χρόνια στην Α κατηγορία είναι η Έβερτον με 112 σεζόν. Η Άστον Βίλα έχει μεγάλη αντιπαλότητα με την Μπέρμιγχαμ, με την οποία δίνει το Σέκοντ Σίτι ντέρμπι. Έδρα της Βίλα από το 1897 είναι το Βίλα Παρκ χωρητικότητας 42.000 θεατών και τα βασικά χρώματα της ομάδας είναι γκρενά και γαλάζιο.

 

Τα επιτεύγματα της Άστον Βίλα

Η Βίλα είναι η τέταρτη ομάδα στην Αγγλία σε αριθμό τίτλων. Η Άστον Βίλα έχει κερδίσει 7 πρωταθλήματα της Α Κατηγορίας Αγγλίας, 7 Κύπελλα Αγγλίας, 5 Λιγκ Καπ και 2 πρωταθλήματα της Β κατηγορίας. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Άστον Βίλα έχει κατακτήσει ένα Champions league, ένα UEFA Super Cup και δύο Intertoto Cups.

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις των αγώνων της Άστον Βίλα

Η OTETV έχει το αποκλειστικό δικαίωμα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων της Premier League, συνεπώς και της Άστον Βίλα. Για το FA Cup και το αγγλικό League Cup δεν υπάρχει προς το παρόν τηλεοπτική μετάδοση. Σε περίπτωση που υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη θα ενημερωθείτε από το OlaLive.

Αγώνες της Άστον Βίλα σε Live streaming

Μέχρι στιγμής οι εταιρείες στοιχημάτων δεν παρέχουν Live Streaming μετάδοση για την αγγλική Premier League. Αντίθετα, τα παιχνίδια της Άστον Βίλα για το αγγλικό Λιγκ Καπ μεταδίδονται σε live streaming από τον bookmaker Stoiximan. H Bet365 θα μεταδώσει σε live streaming τα σημαντικότερα ματς του FA Cup.

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.