ΑΠΟΕΛ

Η ιστορία του ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ (Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας) ιδρύθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 1926 στην πρωτεύουσα της Κύπρου και είναι μία από τις δύο πιο δημοφιλείς ομάδες στη χώρα (η άλλη είναι η Ομόνοια). Τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ είναι μπλε και κίτρινο και έδρα της ομάδας είναι το Νέο Στάδιο Γ.Σ.Π χωρητικότητας 23.000 περίπου θεατών, το οποίο το μοιράζεται με την Ομόνοια. Ο ΑΠΟΕΛ (μαζί με την ΑΕΛ) είναι οι δύο ομάδες με τις περισσότερες συμμετοχές στο Πρωτάθλημα Κύπρου (75 την περίοδο 2015-16) αν και καμία ομάδα δεν έχει συμμετάσχει σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Κύπρο αλλά και η κυπριακή ομάδα με την καλύτερη απόδοση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Επιτεύγματα του ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ έχει κερδίσει 24 φορές το πρωτάθλημα Κύπρου, 21 φορές το Κύπελλο και 13 φορές την Ασπίδα ΚΟΠ (SuperCup Κύπρρου) και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατάταξη με τους περισσότερους τίτλος. Ο ΑΠΟΕΛ έκανε την μεγάλη έκπληξη στο Champions League 2011-12 όταν απέκλεισε ομάδες όπως η Πόρτο, η Σαχτάρ και η Λυών, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωση, όπου αποκλείστηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων του ΑΠΟΕΛ

Επιλεγμένοι αγώνες για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Κύπρου μεταδίδονται από τη Cytavision. Οι αγώνες του ΑΠΟΕΛ για το Europa League μεταδίδονται ζωντανά και αποκλειστικά από την OTETV.

Live streaming των αγώνων του ΑΠΟΕΛ

Προς το παρόν δεν υπάρχει live streaming μετάδοση για τους αγώνες της ΑΠΟΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα τηλεοπτικών και Live streaming μεταδόσεων των αγώνων του ΑΠΟΕΛ.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.