Αμβούργο

Η Ιστορία της ομάδας Αμβούργο

Το Αμβούργο ιδρύθηκε το 1919 από την ένωση τριών παλαιότερων ομάδων, εκ των οποίων το αρχαιότερο (Γερμάνια) είχε ιδρυθεί το 1887, χρονολογία που θεωρείται ως έτος ίδρυσης της ομάδας του Αμβούργου. Το Αμβούργο αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος ανελλιπώς από το τέλος του Α Παγκοσμίου Πολέμου και μάλιστα είναι η μοναδική ομάδα που αγωνίζεται συνέχεια στην Bundesliga από το 1963 έως σήμερα. Τα χρώματα του Αμβούργου είναι άσπρο,μπλε και μαύρο αλλά η βασική εμφάνιση της ομάδας είναι άσπρη φανέλα με μπλε λεπτομέρειες και κόκκινο σορτς, από όπου και αντλεί η ομάδα το βασικό της ψευδώνυμο (τα κόκκινα σορτς). Το Αμβούργο αγωνίζεται στο 58.οοο θέσεων Ίμτεχ Αρένα και έχει έντονη αντιπαλότητα με τη Βέρντερ Βρέμης, με την οποία δίνουν το ντέρμπι του Βορρά αλλά και με την άλλη ομάδα του Αμβούργου την Σεντ Πάουλι.

Τα Επιτεύγματα του Αμβούργου

Το Αμβούργο έχει κερδίσει 6 φορές το γερμανικό πρωτάθλημα (3 επί Bundesliga και 3 πριν την ίδρυση αυτής). Επιπλέον, έχει κερδίσει τρεις φορές το Κύπελλο Γερμανίας και μία φορά το γερμανικό Λιγκ Καπ αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το Super Cup Γερμανίας μέχρι σήμερα. Το 1977 το Αμβούργο κέρδισε το Κύπελλο Κυπελλούχων και έξι χρόνια αργότερα κέρδισε το Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων του Αμβούργου

Οι αγώνες του Αμβούργου για τη Bundesliga και το γερμανικό κύπελλο μεταδίδονται ζωντανά από τα κανάλια της OTETV.

Live streaming των αγώνων του Αμβούργο

Οι εθνικοί αγώνες του Αμβούργο, όπως και οι υπόλοιποι αγώνες της Bundesliga μεταδίδονται σε live streaming από το Stoiximan, τη Bet365, τη Sportingbet και τη Vistabet

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα τηλεοπτικών και Live streaming μεταδόσεων των αγώνων του Αμβούργου.

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.