Αούστρια Βιέννης

Η ιστορία της Αούστρια Βιέννης

Η Αούστρια Βιέννης ιδρύθηκε το 1911 στην πρωτεύουσα της Αυστρίας με το όνομα Βιένερ Αούστρια και υιοθέτησε το σημερινό της όνομα το 1926. Τα χρώματα της Αούστρια Βιέννης είναι μοβ με άσπρο και το παρατσούκλι της ομάδας είναι Ντι Βέιλχεν (οι Βιολετί). Η ομάδα αγωνίζεται στην 13.000 θέσεων Τζενεράλι Αρένα. Η Αούστρια Βιέννης υπήρξε από νωρίς μία αρκετά επιτυχημένη ομάδα, κερδίζοντας το πρώτο της πρωτάθλημα το 1924. Η Αούστρια Βιέννης και η μεγάλη της αντίπαλος Ραπίντ (με την οποία δίνει το ντέρμπι της ΒΙέννης) είναι οι δύο ομάδες του Αυστριακού πρωταθλήματος που δεν έχουν υποβιβαστεί ποτέ. Επίσης είναι οι δύο ομάδες με τους περισσότερους τίτλους στο πρωτάθλημα και το κύπελλο και αυτές που έχουν τις καλύτερες επιδόσεις στην Ευρώπη.

 

 

Επιτεύγματα της Αούστρια Βιέννης

Οι Βιολετί έχουν κερδίσει 24 φορές το πρωτάθλημα Αυστρίας και καταλαμβάνουν τη 2η θέση συνολικής κατάταξης πίσω από τη Ραπίντ Βιέννης. Στο Κύπελλο Αυστρίας η Αούστρια μετράει 27 τίτλους και στο Super Cup έξι, που την τοποθετεί στην πρώτη θέση με τους περισσότερους τίτλους και στις δύο διοργανώσεις. Η καλύτερη θέση της Αούστρια Βιέννης σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι η δεύτερη θέση στο Κύπελλο Κυπελλούχων του 1978, όταν ηττήθηκε από την ολλανδική Άντερλεχτ.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Αούστρια Βιέννης

Για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αυστρίας, προς το παρόν δεν υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση.

Live streaming των αγώνων της Αούστρια Βιέννης

Οι Bookmakers Vistabet, Sportingbet, Stoiximan και Bet365 παρέχουν νόμιμο και δωρεάν live streaming για του περισσότερους αγώνες του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Αυστρίας.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα τηλεοπτικών και Live streaming μεταδόσεων των αγώνων της Αούστρια Βιέννης.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.