Αστάνα

Η ιστορία της Αστάνα

Η Αστάνα ιδρύθηκε το 2009 μετά τη συγχώνευση δύο παλαιότερων ομάδων του Καζακστάν και αμέσως μετακόμισε στην πρωτεύουσα της χώρας και πολύ σύντομα εγκαταστάθηκε στην 30.000 θεατών Αστάνα Αρένα. Τα χρώματα της ομάδας είναι κίτρινο και γαλάζιο και η βασική εμφάνιση της ομάδας είναι κίτρινη με γαλάζιες κάθετες ρίγες στη φανέλα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η Αστάνα αναδείχθηκε σε μία από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές ομάδες του Καζακστάν.

 

 

Τα επιτεύγματά της Αστάνα

Η Αστάνα έχει κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο Καζακστάν (2010 και 2012) και μία φορά το πρωτάθλημα της χώρας (2014). Φέτος η Αστάνα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League, ενώ τα προηγούμενα δύο χρόνια είχε φτάσει μέχρι τα προκριματικά και τα play offs του Europa League.

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις των αγώνων της Αστάνα

Προς το παρόν δεν υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Καζακστάν. Το Champions League, όπου αγωνίζεται φέτος η Αστάνα, θα μεταδίδεται αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της OTETV, εκτός και αν η ομάδα παίζει Τετάρτη, οπότε και η ΕΡΤ έχει το δικαίωμα παράλληλης μετάδοσης ενός ματς.

Live streaming των αγώνων της Αστάνα

Προς το παρόν δεν υπάρχει live streaming μετάδοση για αγώνες της Αστάνα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα Live streaming και τηλεοπτικών μεταδόσεων τόσο των εθνικών όσο και των ευρωπαϊκών αγώνων της Αστάνα.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.