Α.Ε. Λάρισα

Η ιστορία της Α.Ε. Λάρισας

Την 21η Μαΐου 1964 ιδρύθηκε η Αθλητική Ένωση Λάρισας, γνωστή και ως ΑΕΛ ή απλά Λάρισα. Έδρα της ομάδας είναι η AEL FC Arena, χωρητικότητας 16.000 θεατών και τα ψευδώνυμα της είναι η Βασίλισσα του Κάμπου ή Βυσσινοί. Τα χρώματα της ομάδας είναι βυσσινί και άσπρο και η εμφάνιση της είναι βυσσινί με λευκές λεπτομέρειες. Έμβλημα της Α.Ε. Λάρισας είναι ένα άγριο άλογο, το οποίο είναι και το έμβλημα της πόλης. Η ΑΕΛ είναι ίσως η πιο επιτυχημένη ομάδα της επαρχίας, καθώς είναι η μόνη ομάδα εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης που έχει κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα (1987-88).

 

 

 

Τα επιτεύγματα της Λάρισας

Η Λάρισα έχει κατακτήσει μία φορά το πρωτάθλημα της Α Εθνικής, 3 φορές τον τίτλο της Football League, δύο φορές το Κύπελλο και αρκετούς ακόμη τίτλους κατώτερων κατηγοριών. To 1985 η ΑΕΛ έφτασε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Κυπελλούχων, όπου ηττήθηκε από τη Δυναμό Μόσχας.

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις των αγώνων της ΑΕΛ

Από φέτος που η Α.Ε. Λάρισα επέστρεψε στη Football League οι αγώνες της θα μεταδίδονται ζωντανά από τα κανάλια της OTETV, όπως άλλωστε και οι αγώνες της ομάδας για το κύπελλο.

Α.Ε. Λάρισας σε Live streaming

Οι bookmakers Sportingbet και Vistabet μεταδίδουν τους τέσσερις σημαντικότερους αγώνες από κάθε αγωνιστική της Football League και ίσως και τον αγώνα της ΑΕΛ.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις μεταδόσεις των αγώνων της ΑΕΛ

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.