Βέρντερ Βρεμης

Η Ιστορία της Βέρντερ Βρέμης

Η Βέρντερ Βρέμης ιδρύθηκε το 1899 από μια ομάδα μαθητών και πλέον έχει φθάσει να έχει πάνω από 40 χιλιάδες μέλη. Από το τέλος του πολέμου μέχρι και την ίδρυση της Bundesliga η Βέρντερ Βρέμης είχε σημαντικές επιτυχίες και έγινε μία από τις δύο σημαντικότερες ομάδες της Βόρειας Γερμανίας (η άλλη είναι η ομάδα του Αμβούργου με την οποία υπάρχει μεγάλη κόντρα και οι δύο ομάδες δίνουν το ντέρμπι του Βορρά). Η Βέρντερ Βρέμης υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Bundesliga το 1963 και την επόμενη χρονιά κέρδισε τον πρώτο της τίτλο στη διοργάνωση. Ακολούθησαν αρκετά δύσκολα χρόνια για την ομάδα με αποκορύφωμα τον μοναδικό υποβιβασμό της στην Bundesliga 2 για την περίοδο 1980-81. Η Βέρντερ επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος και στις επιτυχίες υπό την καθοδήγηση πρώτα του Ρεχάγκελ και μετά του Σάαφ.

 

Τα Επιτεύγματα της Βέρντερ Βρέμης

Η Βέρντερ Βρέμης έχει κερδίσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα της Bundesliga και έξι φορές το Κύπελλο Γερμανίας. Το 2004 μάλιστα έκανε το Νταμπλ κερδίζοντας και το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Επιπλέον, κέρδισε μία φορά το γερμανικό Λιγκ Καπ και τέσσερις φορές το Super Cup Γερμανίας (εκ των οποίων αυτό του 2009 ήταν ανεπίσημο). Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η Βέρντερ κέρδισε το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1992 και στη συνέχεια διεκδίκησε το UEFA Super Cup από τη Μπαρτσελόνα αλλά ηττήθηκε 3-2. Το 2009 η Βέρντερ Βρέμης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Κύπελλο UEFA.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Βέρντερ Βρέμης

Οι αγώνες της Βέρντερ για τη Bundesliga και του Κύπελλο Γερμανίας μεταδίδονται ζωντανά από τα κανάλια της OTETV.

Live streaming των αγώνων της Βέρντερ Βρέμης

Οι εθνικοί αγώνες της Βέρντερ Βρέμης, όπως και οι υπόλοιποι αγώνες της Bundesliga μεταδίδονται σε live streaming από το Stoiximan, τη Bet365, τη Sportingbet και τη Vistabet.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα τηλεοπτικών και Live streaming μεταδόσεων των αγώνων της Βέρντερ Βρέμης.

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.