Βαλένθια BC

Η ιστορία της Βαλένθια BC

Η Βαλένθια BC ιδρύθηκε το 1986 στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας και αγωνίζεται στο 9000 θεατών Pabellón Municipal Fuente de San Luis. Τα χρώματα της Βαλένθια BC είναι πορτοκαλί, μαύρο και λευκό και το παρατσούκλι της ομάδας είναι Taronjas (πορτοκάλια). Η Βαλένθια BC ανέβηκε στην Α κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ για πρώτη φορά το 1988 και παρέμεινε στην κατηγορία έως τη σεζόν 1994-95. Το 1995 υποβιβάστηκε στη Β κατηγορία και αφού την επόμενη σεζόν βρέθηκε στη 2η θέση της κατηγορίας χωρίς δικαίωμα ανόδου, η Βαλένθια BC αγόρασε to 1996 τη θέση της Cai Σαραγόρα στην Liga ACB, όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

 

 

Τα επιτεύγματά της Βαλένθια BC

Η καλυτερη θέση που έχει πάρει η Βαλένθια BC στο πρωτάθλημα είναι η 2η το 2003 όταν ηττήθηκε στον τελικό των play offs από τη Μπαρτσελόνα. Στο Κύπελλο Μπάσκετ έχει κατακτήσει μία φορά το τρόπαιο (1998) και τρεις φορές έχει πάρει το ασημένιο. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η Βαλένθια BC είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στο Eurocup (3), ενώ στη Euroleague έχει φτάσει μία φορά μέχρι τα προημιτελικά.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Βαλένθια BC

Η OTETV, που έχει στην κατοχή της τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ, μεταδίδει 2-3 αγώνες κάθε αγωνιστικής και ίσως και αυτόν της Βαλένθια BC. Όσον αφορά στα τηλεοπτικά δικαιώματα του Eurocup, αυτά ανήκουν και πάλι στο Eurosport .

Αγώνες της Βαλένθια BC Live stream

Οι σημαντικότεροι αγώνες του Eurocup και οι περισσότεροι αγώνες της Liga ACB μεταδίδονται σε live streaming από τους bookmakers ΣτοιχιμανVistabetSportingbet και Bet365.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις live μεταδόσεις αγώνων της Βαλένθια BC.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.