Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Σύντομη ιστορία των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ιδρύθηκαν το 1946 στη Φιλαδέλφεια με το όνομα Φιλαδέλφεια Γουόριορς. Δεκαέξι χρόνια αργότερα (1962) η ομάδα μετακόμισε στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο και μετονομάστηκε σε Σαν Φρανσίσκο Γουόριορς, ενώ το 1971 η ομάδα άλλαξε για τελευταία φορά όνομα και υιοθέτησε το Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, υποδεικνύοντας ότι εκπροσωπεί όλη την πολιτεία της Καλιφόρνια (Γκόλντεν Στέιτ). Η ομάδα δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στην Όρακλ Αρένα στο Όκλαντ της Καλιφόρνια αλλά αναμένεται να μετακομίσει και πάλι στην πόλη του Σαν Φρανσίσκο την περίοδο 2018-19, όταν θα είναι έτοιμο το ιδιόκτητο γήπεδο της. Τα χρώματα της Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι μπλε, κίτρινο και λευκό.

 

Επιτεύγματα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν κατακτήσει 4 φορές το πρωτάθλημα του NBA (1947, 1956, 1975, 2015). Οι Γουόριορς έχουν κερδίσει και επτά τίτλους Περιφέρειας - τρεις της Ανατολικής Περιφέρειας, ως Φιλαδέλφεια Γουόριορς και τέσσερις στη Δυτική Περιφέρεια μετά την μετακόμιση της ομάδας στην Καλιφόρνια.

Τηλεοπτικά δικαιώματα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

H OTETV όπως και πέρσι έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του NBA και φυσικά και των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και μεταδίδει σχεδόν καθημερινά τους σημαντικότερους αγώνες της διοργάνωσης.

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς live streaming

Οι bookmakers Στοίχιμαν, Σπόρτινγμπετ, ΒΕΤ365 και Vistabet παρέχουν νόμιμο και δωρεάν live streaming για όλους σχεδόν τους αγώνες της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης και φυσικά και για τα παιχνίδια των play offs και αυτά της σειράς του τελικού

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.