Δωρεάν πρόγραμμα live streaming και τηλεοπτικών μεταδόσεων για τη σελίδα σας

 
 

Widget Generator

Στο Widget Generator που σας παραθέτουμε, μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος του widget, ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο στην ιστοσελίδα σας.

Για να το τοποθετήσετε, δώστε μια τιμή στο πεδίο "Ύψος Widget", η οποία να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Έπειτα, πάρα πολύ απλά, κάνετε κλικ στο πλήκτρο "Δημιουργία κώδικα". Στο πεδίο που ήταν πριν κενό, θα εμφανιστεί ο κώδικας τον οποίον πρέπει να κάνετε copy - paste στην αντίστοιχη περιοχή της ιστοσελίδας σας.

Εάν επιθυμείτε, μετά την τοποθέτηση του κώδικα, μπορείτε να μας αποστείλετε το link του site σας, ώστε να σας τοποθετήσουμε στη λίστα συνεργατών μας.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παραμετροποίηση και την εγκατάσταση του widget στο site σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο webmaster (AT) olalive (DOT) gr.

Σημείωση: Ενώ το widget έχει μεταβλητό ύψος, το πλάτος της είναι σταθερό (300px), με σκοπό την καλή αναγνωσιμότητα του περιεχομένου του.

Προσοχή: Η χρήση της υπηρεσίας widget είναι εντελώς δωρεάν, προϋποθέτει όμως την καλή χρήση αυτής (fair use) από τον webmaster που θα τοποθετήσει τον πίνακα στην ιστοσελίδα του. Το Olalive.gr διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να διακόψει την παροχή της υπηρεσίας widget προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα, χωρίς προειδοποήση. Η τοποθέτηση του κώδικα σημαίνει και την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω.


Πλήρες Πρόγραμμα

Στο επάνω μέρος, μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση του προγράμματος μεταδόσεων του Olalive.gr, όπως αυτός θα εμφανίζεται στο site σας. Επιλέξτε τις ιδιότητες και τα χρώματα που επιθυμείτε παρακάτω, για να προσαρμόσετε τον πίνακα στο στυλ και την εμφάνιση του site σας, καθώς και για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις δυνατότητες που παρέχονται. Όταν ολοκληρώσετε την προσαρμογή του πίνακα, πατήστε "Δημιουργία κώδικα!". Στη συνέχεια, αντιγράψτε τον κώδικα που θα εμφανιστεί στο κουτί και τοποθετήστε τον στο σημείο που θέλετε να εμφανίζεται στο site σας.

Εάν επιθυμείτε, μετά την τοποθέτηση του κώδικα, μπορείτε να μας αποστείλετε το link του site σας, ώστε να σας τοποθετήσουμε στη λίστα συνεργατών μας.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παραμετροποίηση και την εγκατάσταση του προγράμματος μεταδόσεων στο site σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο webmaster (AT) olalive (DOT) gr.

Σημείωση: Ο πίνακας προσαρμόζεται αυτόματα στις αλλαγές των χρωμάτων. Το τελικό πλάτος του εξαρτάται κάθε φορά από το πλάτος του χώρου στον οποίο θα τον τοποθετήσετε. Παρ' όλα αυτά, για τη σωστή εμφάνιση του προγράμματος, θα πρέπει να προσέξετε ώστε ο χώρος αυτός να μην είναι υπερβολικά στενός (τουλάχιστον 400px). Ο πίνακας εμφανίζει από προεπιλογή μόνο το πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων. Εάν θέλετε να εμφανίζονται και οι live streaming μεταδόσεις, θα πρέπει να επιλέξετε "Προβολή και LIVE STREAMS". Εάν δεν θέλετε τα logos των καναλιών και των εταιριών να οδηγούν στην αποκλειστική τους σελίδα στο Olalive.gr, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή "Ενεργά τα links εταιριών / καναλιών".

Προσοχή: Η χρήση της υπηρεσίας iFrame είναι εντελώς δωρεάν, προϋποθέτει όμως την καλή χρήση αυτής (fair use) από τον webmaster που θα τοποθετήσει τον πίνακα στην ιστοσελίδα του. Το Olalive.gr διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να διακόψει την παροχή της υπηρεσίας iFrame προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα, χωρίς προειδοποήση. Η τοποθέτηση του κώδικα σημαίνει και την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω.

Συνεργάτες:
www.freebets.gr