Ζενίτ

Η Ιστορία της Ζενίτ

Η Ζενίτ με έδρα την Αγία Πετρούπολη είναι μία από τις σημαντικότερες ομάδες του ρωσικού πρωταθλήματος. Η χρονολογία ίδρυσης της ομάδας ποικίλει μεταξύ 1914 και 1925, δεδομένου ότι η Ζενίτ προήλθε από τη συνένωση άλλων ομάδων της Αγίας Πετρούπολης, που άλλαζαν συχνά όνομα και ιδιοκτησιακό καθεστώς τα πρώτα χρόνια μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση. To όνομα Ζενίτ καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 1936. Η Ζενίτ βρίσκεται στην 14η θέση της κατάταξης της UEFA και είναι η μοναδική ρωσική ομάδα μέσα στην πρώτη εικοσάδα. Η έδρα της Zenit είναι προς το παρόν το στάδιο Πετρόφσκι, καθώς το προηγούμενο γήπεδο της ομάδας το Κιρόφ, γκρεμίστηκε το 2007 για να κτισθεί στη θέση το γήπεδο Gazprom, το οποίο είναι ακόμη υπό κατασκευή. Το 1992 η Ζενίτ υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της και επανήλθε στη ρώσικη Premier League το 1996.

 

Τα Επιτεύγματα της Ζενίτ

Η Ζενίτ έχει κερδίσει τέσσερις φορές συνολικά τη Ρωσική Premier League (ο πρώτος της τίτλος ήταν στο τότε σοβιετικό πρωτάθλημα το 1984), τρεις φορές το Ρωσικό κύπελλο (το πρώτο το 1944) και τρεις φορές το Ρωσικό Super Cup (1984, 2008, 2011). To 2008 η Ζενίτ κέρδισε για πρώτη φορά το Κύπελλο Ουεφα (νυν Europa League) και την ίδια χρονιά κέρδισε και το UEFA Super Cup κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έγινε η πρώτη ρωσική ομάδα που έχει κερδίσει το Ευρωπαϊκό Super Cup.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Ζενίτ

Τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης της ρωσικής Premier League τα μοιράζονται η Nova και το Action24, οπότε είναι πολύ πιθανόν να δείτε τον αγώνα του πρωταθλήματος της Ζενίτ σε ένα από τα δύο κανάλια. Οι υποχρεώσεις της Ζενίτ στο Champions League θα μεταδίδονται από τα αθλητικά κανάλια της OTETV.

Live streaming των αγώνων της Zenit

Οι εθνικοί αγώνες της Zenit, όπως και οι υπόλοιποι αγώνες της Ρωσικής Premier League μεταδίδονται με νόμιμο live streaming από το Stoiximan, την Bet365 αλλά και από το WEBTV του Action24 αν μεταδίδει live τον αγώνα και ίσως και από το Nova WebTV

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ζωντανών τηλεοπτικών και νόμιμων Live streaming μεταδόσεων των αγώνων της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.