Ηρακλής Ψαχνών

Η ιστορία του Ηρακλή Ψαχνών

Ο Ηρακλής Ψαχνών ιδρύθηκε το 1936 και η έδρα του είναι το Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών στην Εύβοια, χωρητικότητας 1.500 θεατών. Τα χρώματα της ομάδας είναι το πράσινο και το άσπρο ενώ το έμβλημα της ομάδας παραπέμπει στον ημίθεο Ηρακλή και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Για πολλά χρόνια ο Ηρακλής Ψαχνών αγωνιζόταν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και στη Δ Εθνική, μέχρι το 2010, οπότε και κέρδισε το πρωτάθλημα της 4ης κατηγορία και ανέβηκε στη Γ Κατηγορία, όπου παρέμεινε μόλις μία σεζόν και το 2011 προκρίθηκε στη Football League. Έχοντας καταλάβει την 3η θέση τοτ νοτίου ομίλου της Γ Εθνικής, ο Ηρακλης Ψαχνών θα έπρεπε να πάρει μέρος στα play offs για να διεκδικήσει την πρόκριση. Εξαιτίας, όμως, του σκανδάλου με τους στημένους αγώνες ο Ηρακλής Ψαχνών ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Football League την περίοδο 2011-12, όπου παραμένει έως σήμερα.

 

Τα επιτεύγματα του Ηρακλή Ψαχνών

Ο μοναδικός τίτλος που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ηρακλής Ψαχνών είναι το πρωτάθλημα της Δ Εθνικής κατηγορίας. Στη Γ Εθνική η καλύτερη θέση που έχει πάρει η ομάδα είναι η 3η την περίοδο 2010-11, ενώ στη Football League o Ηρακλής Ψαχνών έχει φτάσει μέχρι την 4η θέση (σεζόν 2013-14).

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις των αγώνων του Ηρακλή Ψαχνών

Οι αγώνες του Ηρακλή Ψαχνών θα μεταδίδονται από τα αθλητικά κανάλια της OTETV, καθώς η τηλεοπτική πλατφόρμα του OTE κατέχει φέτος τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης τόσο των αγώνων της Football League, όσο και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αγώνες του Ηρακλή Ψαχνών Live streaming

Επιλεγμένοι αγώνες της Football League μεταδίδονται live από τους bookmakers Vistabet και Sportingbet, οι οποίοι μεταδίδουν επίσης αγώνες του Κυπέλλου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις μεταδόσεις των αγώνων του Ηρακλή Ψαχνών live στην Ελλάδα.

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.