Ηρακλής

Η ιστορία του Ηρακλή

Ο Ηρακλής ιδρύθηκε το 1908 και είναι μία από τις παλαιότερες ομάδες της Ελλάδας και η παλαιότερη της Θεσσαλονίκης και γι'αυτό έχει και το ψευδώνυμο "ο Γηραιός". Έδρα του Ηρακλή είναι το Καυτανζόγλειο Στάδιο 27.000 θεατών, μία από τις πιο σκληρές και καυτές έδρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα χρώματα του Ηρακλή είναι γαλάζιο με άσπρο και στο σήμα της ομάδας υπάρχει ο ημίθεος Ηρακλής, από τον οποίο έχει πάρει και το όνομα της η ομάδα. Ο Ηρακλής υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη ΕΠΣ Μακεδονίας και της ΕΠΟ και μέχρι το 2011 αγωνιζόταν συνέχεια στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος (με εξαίρεση τη σεζόν 1980-81 που αγωνίστηκε στην Β Εθνική). Το 2011 ο Ηρακλής υποβιβάστηκε στην 4η κατηγορία του πρωταθλήματος λόγω υπέρογκων χρεών και την ίδια χρονιά απορρόφησε την ομάδα Πόντιοι Κατερίνης.  Την περίοδο 2015-16 ο Ηρακλής επέστρεψε στην Super League.

 

Τα επιτεύγματα του Ηρακλή

Η καλύτερη θέση που έχει πάρει ο Ηρακλής στο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι η 3η την περίοδο 1983-84. Ο Γηραιός έχει κερδίσει μία φορά το Κύπελλο Ελλάδος και έχει αγωνιστεί στον τελικό τέσσερις ακόμη φορές. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο ο Ηρακλής αγωνίστηκε μία φορά στο Κύπελλο Κυπελλούχων (1976-77), οπότε και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από τον ΑΠΟΕΛ. Έχει αγωνιστεί και έξι φορές στο Κύπελλο UEFA φτάνοντας μέχρι και τον 2ο προκριματικό γύρο.

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις των αγώνων του Ηρακλή

Οι αγώνες του Ηρακλή για τη Super League θα μεταδίδονται από τα αθλητικά κανάλια της NOVA, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι αγώνες της διοργάνωσης. Αντίθετα τα παιχνίδια της ομάδας για το Κυπέλλο Ελλάδος παραμένουν στην OTETV.

Αγώνες του Ηρακλή Live streaming

Επιλεγμένοι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος μεταδίδονται live από τους bookmakers Vistabet και Sportingbet. Η WebTV της Nova θα μεταδίδει και φέτος έναν αγώνα κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος παράλληλα με την τηλεόραση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις μεταδόσεις των αγώνων του Ηρακλή live στην Ελλάδα.

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.