Λας Παλμας

Η ιστορία της Λας Παλμας

Η ποδοσφαιρική ομάδα Λας Πάλμας ιδρύθηκε το 1949 στην ομώνυμη πόλη των Καναρίων Νησιών, μετά από τη συγχώνευση πέντε ομάδων του νησιού Γκραν Κανάριας, όπου είναι και η έδρα της, το Στάδιο Γκραν Κανάρια, χωρητικότητας 32.000 θεατών. Τα χρώματα της Λας Πάλμας είναι κίτρινο και μπλε και το παρατσούκλι της είναι Los Amarillos (οι κίτρινοι). Η Λας Πάλμας έχει αγωνιστεί συνολικά 32 σεζόν στην Α κατηγορία του πρωταθλήματος Ισπανίας, εκ των οποίων οι 19 συνεχόμενες (1964-54 έως 1982-83).

 

 

 

Τα επιτεύγματα της Λας Παλμας

Η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει η Λας Πάλμας μέχρι στιγμής στη La Liga είναι η 2η το 1969 ενώ την προηγούμενη σεζόν (1968) έχει κατακτήσει και την 3η. Τη 2η θέση κατέκτησε η Λας Πάλμας και στο Κύπελλο Ισπανίας το 1978.

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις των αγώνων της Λας Παλμας

Για μία ακόμη σεζόν η OTETV έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της La Liga και του Κυπέλλου Ισπανίας και συνεπώς και της Λας Πάλμας.

Λας Παλμας Live streaming

Ο bookmaker Στοίχιμαν, αλλά και η Bet365, η Vistabet και η Sportingbet μεταδίδουν live κάθε εβδομάδα όλους τους αγώνες της La Liga και του Κυπέλλου Ισπανίας άρα και της Λας Πάλμας.

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.