Λαύριο BC

Η ιστορία της Λαύριο BC

Το Λαύριο BC, που είναι τμήμα του Γυμναστικού συλλόγου Λαυρίου, ιδρύθηκε το 1990. Τα χρώματα της ομάδας Λαύριο BC είναι κίτρινο, μπλε και λευκό και το σήμα του απεικονίζει μία κουκουβάγια, σύμβολο του πρώτου νομίσματος που φτιάχτηκε στην Αρχαία Ελλάδα, με μέταλλο που προήλθε από τα ορυχεία του Λαυρίου. Δώδεκα χρόνια μετά την ίδρυση της η Λάυριο BC ανέβηκε στην Γ εθνική κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου παρέμεινε για 5 χρόνια, μέχρι και την περίοδο 2007-08, οπότε και ανέβηκε στη Β κατηγορία. Το 2010-11 η Λάυριο BC ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α2 κατηγορία του πρωταθλήματος μπάσκετ, ενώ το 2015-16 θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Basketleague.

 

Τα επιτεύγματά του Λαύριο BC

H Λαύριο BC έχει κατακτήσει μία φορά το πρωτάθλημα της Β Εθνικής (2010) και μία φορά το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (2007). Στην Α2 κατηγορία η καλύτερη θέση που έχει πάρει το Λαύριο είναι η 3η την περίοδο 2014-15 που της έδωσε και την άνοδο στην Basket League.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων του Λαύριο BC

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Λαυρίου BC, όπως και των περισσότερων ομάδων της ΟΠΑΠ Basket League ανήκουν στα κανάλια της Nova.

Αγώνες του Λαύριο BC σε Live stream

Οι αγώνες της Α1 Μπάσκετ δεν μεταδίδονται προς το παρόν σε Live streaming.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα για τις live μεταδόσεις αγώνων του Λαύριο BC.

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.