Λα Κορούνια

Η Ιστορία της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ιδρύθηκε το 1906 στην πόλη Λα Κορούνια στην περιοχή της Γαλικίας και είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της περιοχής. Έδρα της Λα Κορούνια είναι το γήπεδο Ριαζόρ, το οποίο έχει χωρητικότητα περισσότερους από 34.000 θεατές. Η εμφάνιση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ήταν αποτελούνταν ανέκαθεν από μπλε και άσπρες ρίγες και μπλε σορτς, ενώ οι δεύτερη και η τρίτη εμφάνιση της ομάδας αλλάζει περιοδικά κυρίως για εμπορικούς λόγους. Η Δεπορτίβο Λα Κορούνια θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Ισπανίας αφού για 20 χρόνια περίπου καταλάμβάνε μία από τις κορυφαίες θέσεις της La Liga. Η συνεχής παρουσία της Λα Κορούνια στην La Liga έφτασε στο τέλος της την περίοδο 2010-11, όταν υποβιβάστηκε στη Segunda Division. Επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος της επόμενη περίοδο (2012-13) για να υποβιβαστεί και πάλι στο τέλος της σεζόν και να επιστρέψει και πάλι στη La Liga την περίοδο 2014-15.

Τα επιτεύγματά της Δεπορτίβο Λα Κορούνια

Η Λα Κορούνια κέρδισε το μοναδικό της πρωτάθλημα Ισπανίας την περίοδο 1999-2000. Το 1995 και 2002 η Δεπορτίβο κέρδισε το Κύπελλο Ισπανίας και το 1995, το 2000 και το 2002 κέρδισε το SuperCoppa Ισπανίας (δηλαδή και της τρεις φορές που συμμετείχε στη διοργάνωση). Η Λα Κορούνια έχει κερδίσε 5 φορές το πρωτάθλημα της B κατηγορίας της Ισπανίας και έχει πάρει μία φορά τη 2η θέση στο Intertoto. Στο Κύπελλο UEFA η Δεπορτίβο Λα Κορούνια έχει φτάσει τρεις φορές στη φάση των 16, ενώ στο Champions League έχει φτάσει δύο φορές μέχρι τα προημιτελικά.

Τηλεοπτικά Δικαιώματα της Λα Κορούνια

Τα αθλητικά κανάλια της OTETV μεταδίδουν ζωντανά τους σημαντικότερους αγώνες της La Liga και του Κυπέλλου Ισπανίας, οπότε είναι πολύ πιθανόν να δείτε αγώνες της Λα Κορούνια ζωντανά.

Λα Κορούνια Live Streaming

Οι αγώνες της Δεπορτίβο Λα Κορούνια για το ισπανικό πρωτάθλημα και κύπελλο μεταδίδονται σε live streaming από τον bookmaker Stoiximan αλλά και από τη Bet365, τη Vistabet και τη Sportingbet.

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.