Λεβαδειακός

Ιστορία του Λεβαδειακού

Ο Λεβαδειακός ιδρύθηκε το 1961 από τη συγχώνευση των ομάδων Παλλεβαδειακή και Τροφώνιος. Τα χρώματα της ομάδας είναι πράσινο, μπλε και άσπρο που προέρχονται από την Παλλεβαδειακή (πράσινο) και τον Τροφώνιο (μπλε) ενώ το άσπρο ήταν το μόνο κοινό τους χρώμα. Η έδρα του Λεβαδειακού είναι το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Ο Λεβαδειακός είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στη Β Εθνική - Football League, ενώ από τη σεζόν 2010-11 διατηρεί το ρεκόρ της μεγαλύτερης συγκομιδής βαθμών στη B Εθνική (προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς με 1510 βαθμούς. Το 1987 ο Λεβαδειακός προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην Α Εθνική και έκτοτε παίζει είτε στη Super League είτε στη Football League με εξαίρεση την περίοδο 1998-2003, οπότε και έπαιξε δύο σεζόν στη Γ Εθνική και τρεις στη Δ Κατηγορία.

 

Επιτεύγματα του Λεβαδειακού

Η καλύτερη θέση που έχει κερδίσει ο Λεβαδειακός στη Suoer League είνα η 7η τη σεζόν 2011-12. Στο Κύπελλο ο Λεβαδειακός έχει φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ.

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις των αγώνων του Λεβαδειακού

Η NOVA έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League και συνεπώς και του Λεβαδειακού έως το 2015. Οι αγώνες του Λεβαδειακού για το Κύπελλο Ελλάδος θα μεταδίδονται από τα κανάλια της OTETV.

Λεβαδειακός Live streaming

Η Nova μεταδίδει κάθε βδομάδα έναν αγώνα της Super League και μέσω του Web TV του novasports.gr.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις μεταδόσεις των αγώνων του Λεβαδειακός στην Ελλάδα.

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.