Λος Άντζελες Λέικερς

Σύντομη ιστορία των Λος Άντζελες Λέικερς

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ιδρύθηκαν το 1947 με το όνομα Μινεάπολις Λέικερς και αγωνίστηκαν για 13 χρόνια στην Μινεάπολη, ενώ από το 1960 που μετακόμισαν στο Λος Άντζελες άλλαξαν και το όνομα τους. Τα χρώματα των Λέικερς είναι χρυσό, μωβ και λευκό και η έδρα τους είναι το 19.000 θεατών Staples Center, το οποίο μοιράζονται με τους συμπολίτες και αντιπάλους τους Λος Άντζελες Κλίππερς. Οι Λέικερς αγωνίζονται στη Δυτική Περιφέρεια του NBA και είναι από τις ηγετικές ομάδες της διοργάνωσης. Το 2015 οι Λος Άντζελες Λέικερς ανακηρύχθηκαν η πιο πολύτιμη οικονομικά ομάδα του ΝΒΑ.

 

 

Επιτεύγματα των Λος Άντζελες Λέικερς

Οι Λέικερς είναι η δεύτερη σε τίτλους ομάδα του ΝΒΑ (16) έχοντας κατακτήσει 5 ως Μινεάπολις Λέικερς και 11 ως Λος Άντζελες Λέικερς. Οι Λέικερς έχουν κατακτήσει δύο φορές τρεις συνεχόμενους τίτλους (1952-1954 και 2000-2002).

Τηλεοπτικά δικαιώματα των Λος Άντζελες Λέικερς

H OTETV όπως και πέρσι έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του NBA και φυσικά και των Λος Άντζελες Λέικερς και μεταδίδει σχεδόν καθημερινά τους σημαντικότερους αγώνες της διοργάνωσης.

Λος Άντζελες Λέικερς live streaming

Οι bookmakers Στοίχιμαν, Σπόρτινγμπετ, ΒΕΤ365 και Vistabet παρέχουν νόμιμο και δωρεάν live streaming για όλους σχεδόν τους αγώνες της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης και φυσικά και για τα παιχνίδια των play offs και αυτά της σειράς του τελικού

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.