Μάιντζ

Η Ιστορία της Μάιντζ

H Μάιντζ ιδρύθηκε το 1905 στην ομώνυμη πόλη και η έδρα της σήμερα είναι το γήπεδο Coface Arena χωρητικότητας 34.000 θεατών. Αν και μετά τον πόλεμο η Μάιντς αγωνιζόταν στην κορυφαία κατηγορία της Νοτιοδυτικής Γερμανίας, με την ίδρυση της Bundesliga υποβιβάστηκε στη Β εθνική κατηγορία, όπου και αγωνίστηκε για τα επόμενα 40 περίπου χρόνια. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 για για 10 περίπου χρόνια αγωνίστηκε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα λόγω οικονομικών προβλημάτων. Τη σεζόν 1988-89 η Μάιντζ επέστρεψε στην Bundesliga 2, υποβιβάστηκε ξανά στο τέλος της σεζόν και ανέβηκε και πάλι στην Β κατηγορία το 1990. Δεκατρία χρόνια αργότερα η Μάιντς αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Bundesliga, όπου παρέμεινε μέχρι και τη σεζόν 2006-07. Από την περίοδο 2009-2010 η Μάιντς αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Το ψευδώνυμο της Μαιντς είναι Nullfünfer, δηλαδή οι 05 και οι μεγάλοι της αντίπαλοι είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Καϊζερσλάουτερν.

 

Τα Επιτεύγματα της Μαιντς

H καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει η Μαίντς στην Bundesliga είναι η 5η την περίοδο 2010-2011, ενώ στην Β κατηγορία του πρωταθλήματος έχει φθάσει μέχρι και την 2η θέση. H Μαίντς αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση το 2005, οπότε και έφτασε στον πρώτο γύρο του UEFA Cup και αποκλείστηκε από τη Σεβίλλη. Στο Europa League η Μάιντζ εχει αγωνιστεί δύο φορές στον 3ο προκριματικό γύρο, 2011-12 και 2014-15 από όπου έχει αποκλειστεί από τη ρουμανική Γκαζ Μέταν και από τον Αστέρα Τρίπολης, αντίστοιχα.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Μαιντζ

Οι αγώνες της Μάινζ για τη Bundesliga και το κύπελλο Γερμανίας μεταδίδονται ζωντανά από τα κανάλια της OTETV.

Live streaming των αγώνων της Μάιντς

Οι εθνικοί αγώνες της Μάιντς, όπως και οι υπόλοιποι αγώνες της Bundesliga μεταδίδονται σε live streaming από το Stoiximan, τη Bet365, τη Sportingbet και τη Vistabet.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα τηλεοπτικών και Live streaming μεταδόσεων των αγώνων της Μάιντζ.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.