Μάντσεστερ Σιτι

Η Ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι

Η ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι ιδρύθηκε το 1880 με το όνομα Σαιντ Μάρκς και πήρε το σημερινό της όνομα το 1894. Η καλύτερη περίοδος της Σίτι, όπως είναι ευρέως γνωστή υπήρξε η δεκαετία του 1960 μέχρι τις αρχές του 1970, οπότε και η ομάδα κέρδισε διάφορους αγγλικούς και ευρωπαϊκούς τίτλους. Την επόμενη δεκαετία ξεκίνησε μία περίοδος πτώσης με αποκορύφωμα τον υποβιβασμό της Μάντσεστερ Σίτι στην τρίτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος (1998). Τον Σεπτέμβριο του 2008 η Μάντσεστερ Σίτι εξαγοράστηκε από το Άμπου Ντάμπι Γιουνάιτεντ Γκρουπ και σήμερα είναι μία από τις πιο πλούσιες ομάδες στον κόσμο. Έδρα της Σίτι είναι το Στάδιο Ετιχάντ, όπως λέγεται για εμπορικούς λόγους, με χωρητικότητα 45.500 θέσεις που θα αυξηθούν σε 62 χιλιάδες το καλοκαίρι του 2015. Το ντέρμπι του Μάντσεστερ, όπου η Σίτι αντιμετωπίζει τη συμπολίτισσα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι από τα πιο γνωστά στον κόσμο.

 

Τα Επιτεύγματα της Μάντσεστερ Σίτυ

Η Μάντσεστερ Σίτυ έχει κερδίσει τέσσερις φορές το Πρωτάθλημα Αγγλίας (1936–37, 1967–68, 2011–12, 2013–14) και εννιά φορές το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. Πέντε φορές έχει κερδίσει το Κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) και τρεις φορές το League Cup Αγγλίας. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Σίτι έχει κερδίσει μία φορά το Κύπελλο Κυπελλούχων (1969-70).

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Μάντσεστερ Σίτι

Οι αγώνες της Μάντσεστερ Σίτι για το Αγγλικό Πρωτάθλημα μεταδίδονται ζωντανά από τα κανάλια της OTETV. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League μοιράζονται μεταξύ της OTETV και της ΕΡΤ, με την τελευταία να μεταδίδει έναν αγώνα της Τετάρτης παράλληλα με το συνδρομητικό κανάλι.

Αγώνες της Μάντσεστερ Σίτι σε Live streaming

Μέχρι στιγμής οι εταιρείες στοιχημάτων δεν παρέχουν Live Streaming μετάδοση για την αγγλική Premier League. Αντίθετα, τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι για το αγγλικό Λιγκ Καπ μεταδίδονται σε live streaming από τον bookmaker Stoiximan, ενώ αν η Μάντσεστερ Σίτι αγωνιστεί στο Champions League Τετάρτη και το ματς μεταδοθεί από τη ΕΡΤ, τότε θα υπάρχει διαθέσιμο και live stream.

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.