Μίντλεσμπρο

Η ιστορία της Μίντλεσμπρο

Η Μίντλεσμπρο ιδρύθηκε το 1876 και είναι μια από τις παλαιότερες εν λειτουργία ομάδες στην Αγγλία. Έδρα της Μίντλεσμπρο από το 2006 είναι το 35.000 θεατών Riverside stadiujm και τα χρώματα της είναι κόκκινο και άσπρο. Η Μίντλεσμπρο έχει αγωνιστεί όλα τα χρόνια της (με εξαίρεση δύο) στις δύο κορυφαίες κατηγορίες του αγγλικού πρωταθλήματος. Το 1913-14 η ομάδα πέτυχε την καλύτερη μέχρι στιγμής θέση της στην Α κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, την 3η. Από το 2009 και μετά η Μίντλεσμπρο αγωνίζεται στο Championship.

 

 

Τα επιτεύγματα της Μίντλεσμπρο

Η Μίντλεσμπρο έχει κατακτήσει τέσσερις φορές τον τίτλο της Β κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου (2006, 2012) και μία φορά τον τίτλο του League Cup.

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις των αγώνων της Μίντλεσμπρο

Για το Championship, το FA Cup και το αγγλικό League Cup δεν υπάρχει προς το παρόν τηλεοπτική μετάδοση. Σε περίπτωση που υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη θα ενημερωθείτε από το OlaLive.

Αγώνες της Μίντλεσμπρο σε Live streaming

Τα παιχνίδια του αγγλικό Λιγκ Καπ και πιθανόν και της Μίντλεσμπρο μεταδίδονται σε νόμιμο και δωρεάν live streaming από τους bookmakers Stoiximan και Bet365, ενώ ο τελευταίος θα μεταδόσει και τα σημαντικότερα ματς του FA Cup. Επιλεγμένοι αγώνες του Championship μεταδίδονται live από τους Bookmakers Stoiximan, Bet365, Sportingbet και Vistabet.

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.