Μακάμπι BC

Η ιστορία της Μακάμπι BC

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ BC, γνωστή και ως Μακάμπι Ελέκτρα για διαφημιστικούς λόγους ή απλά Μακάμπι BC. H ομάδα ιδρύθηκε το 1932, ενώ από το 1954, οπότε και ιδρύθηκε το πρωτάθλημα μπάσκετ του Ισραήλ, η Μακάμπι BC έχει κυριαρχήσει κερδίζοντας 51 τίτλους συνολικά. Τα τελευταία 15 χρόνια η Μακάμπι BC έχει σημαντική παρουσία και στην Ευρωλίγκα συμμετέχοντας οκτώ φορές στο final four της διοργάνωσης. Τα χρώματα της Μακάμπι BC είναι κίτρινο και μπλε και η έδρα της η Γιάντ Ελιγιάχου Αρένα χωρητικότητας πάνω από 11 χιλιάδες θέσεις.

 

Μακάμπι BC Επιτυχίες

Η Μακάμπι έχει κερδίσει 51 φορές το πρωτάθλημα μπάσκετ του Ισραήλ, 41 φορές το Κρατικό Κύπελλο μπάσκετ και 5 φορές το Λιγκ Καπ. Στην Ευρωλίγκα έχει ανακηρυχθεί νικήτρια 6 φορές ενώ έχει κερδίσει και μία φορά το ιντερκοντινένταλ καπ. Η Μακάμπι BC είναι η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει 6 φορές στην ιστορία της το Τριπλ Κράουν (1976-7, 1980-1, 2000-1, 2003-4, 2004-5 και 2013-4).

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Μακάμπι BC

Οι αγώνες της Μακάμπι για την Ευρωλίγκα μεταδίδονται από τα κανάλια της Nova με εξαίρεση έναν αγώνα ο οποίος μεταδίδεται και πάλι από τη ΕΡΤ. To Final Four της διοργάνωσης μεταδίδεται ταυτόχρονα τόσο από τη NOVA, όσο και από την ΕΡΤ. Προς το παρόν το πρωτάθλημα μπάσκετ του Ισραήλ δεν μεταδίδεται από την TV.

Μακάμπι BC Live streaming

Στη Ερτ WebTV μπορείτε να δείτε σε live streaming τον αγώνα της Ευρωλίγκα για τον οποίο η ΕΡΤ έχει τα δικαιώματα (παράλληλα με την τηλεοπτική μετάδοση), ενώ και η Nova μεταδίδει έναν από τους υπόλοιπους αγώνες σε live streaming. Οι αγώνες της Euroleague μεταδίδονται σε live streaming και από τους bookmakers ΣτοίχιμανVistabetSportingbet και Bet365. Προς το παρόν το πρωτάθλημα μπάσκετ του Ισραήλ δεν μεταδίδεται σε live streaming.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα για τις live μεταδόσεις αγώνων της Μακάμπι BC.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.