Μαρσέιγ

Η Ιστορία της Μαρσέιγ

Η Ολιμπίκ ντε Μαρσέιγ ή απλά Μαρσέιγ, όπως είναι ευρέως γνωστή, είναι η σημαντικότερη ποδοσφαιρική ομάδα της Μασσαλίας. Η Μαρσέιγ ιδρύθηκε το 1899 και τη δεκαετία του 1920 ήταν ήδη μία σημαντική ομάδα, η οποία μάλιστα κέρδισε το πρώτο της πρωτάθλημα το 1929. Το 1932 η Μαρσέιγ εντάχθηκε στην Ένωση επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων και συνέχισε να ξεχωρίζει, ως επαγγελματική ομάδα πλέον. Την περίοδο 1959-1965 η Μαρσέιγ πέρασε την πρώτη της δοκιμασία, όταν υποβιβάστηκε στη Ligue 2 (με εξαίρεση τη σεζόν 1962-63, όταν αγωνίστηκε στην Ligue 1 και κατατάχθηκε τελευταία). Η Μαρσέιγ επέστρεψε στη Λιγκ 1 το 1966, αλλά το 1994 ήρθε η δεύτερη δύσκολη περίοδος για την ομάδα, όταν ήρθε αντιμέτωπη με οικονομικά προβλήματα και σκάνδαλα. Από το 1996 η Μαρσέιγ επέστρεψε στην Α κατηγορία του πρωταθλήματος, όπου παραμένει μέχρι σήμερα.

 

Τα Επιτεύγματα της Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ μοιράζεται με την Σεν Ετιέν τον τίτλο του κατόχου των περισσότερων πρωταθλημάτων Γαλλίας (αν και το ένα πρωτάθλημα της Μαρσέιγ χρονολογείται από την προ επαγγελματική περίοδο). Στο Κύπελλο Γαλλίας η Μαρσέιγ κατέχει το ρεκόρ των 10 τροπαίων, ενώ έχει 3 Λιγκ Καπ (συνεχόμενα 2009-12) και τρία Super Cup. H Μαρσέιγ είναι η μοναδική γαλλική ομάδα που έχει κατακτήσει το Champions League (1992-93).

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Μαρσέιγ

Επιλεγμένοι αγώνες της Ligue 1 μεταδίδονται κάθε εβδομάδα από τα αθλητικά κανάλια της Nova, οπότε είναι πολύ πιθανό να πετύχετε και αγώνα της Μαρσέιγ στην TV. Τα δικαιώματα για το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ Γαλλίας ανήκουν στην πλατφόρμα της OTETV, η οποία μεταδίδει σίγουρα τους αγώνες των κορυφαίων ομάδων. Στα κανάλια της OTETV θα δείτε αποκλειστικά και τους αγώνες του Europa League, με εξαίρεση τον τελικό που θα μεταδοθεί και από έναν σταθμό ελεύθερης μετάδοσης.

Live streaming των αγώνων της Μαρσέιγ

Οι εθνικοί αγώνες της Μαρσέιγ, όπως και οι περισσότεροι αγώνες της Ligue 1, του κυπέλλου και του Λιγκ Καπ μεταδίδονται σε live streaming από το Stoiximan, τη Sportingbet και τη Vistabet

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα τηλεοπτικών και Live streaming μεταδόσεων των αγώνων της Μαρσέιγ.

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.