Μιλάνο BC

Η Ιστορία της Μιλάνο BC

Η ομάδα μπάσκετ του Μιλάνου ιδρύθηκε το 1936. Τα επίσημα χρώματα της ομάδας είναι κόκκινο - άσπρο και το ψευδώνυμο της Scarpette Rosse (μικρά κόκκινα παπούτσια). Η έδρα της Milano BC είναι το στάδιο Μεντιολάνουμ χωρητικότητας 12.500 θεατών. Μεγάλη της αντίπαλος είναι η Παλακανέστρο Βαρέζε και λόγω της γεωγραφικής εγγύτητας τους. Η Αρμάνι Μιλάνο, όπως ονομάζεται μετά από την εξαγορά της από τον Τζόρτζιο Αρμάνι, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος της ομάδας, είναι μία από τις διαχρονικά πιο κερδοφόρες ομάδες της Ιταλίας έχοντας κερδίσει αρκετούς τίτλους στην Ιστορία της.

 

 

Τα Επιτεύγματα της Μιλάνο BC

Η Μιλάνο BC είναι η πιο νικηφόρα ομάδα της Lega Basket Serie A έχοντας 26 τίτλους στο ενεργητικό της, ενώ έχει κατακτήσει και 4 φορές το ιταλικό κύπελλο. Η κατάκτηση και των τεσσάρων κυπέλλων συνέπεσε με την κατάκτηση και του πρωταθλήματος τις ίδιες χρονιές με την ομάδα να κατακτά το Double. Εξαίρεση αποτελεί το 1987, οπότε και εκτός των παραπάνω τίτλων κατέκτησε και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (νυν Ευρωλίγκα) κερδίζοντας το Triple Crown. Άλλοι τίτλοι της Μιλάνο BC είναι το κύπελλο Κόρατς και το Κύπελλο Σαπόρτα. Ένας τίτλος που δεν έχει κατακτήσει η Μιλάνο είναι το SuperCup του ιταλικού μπάσκετ, αν και έχει φτάσει στον τελικό τα δύο τελευταία χρόνια (2014, 2015).

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Milano BC

Οι αγώνες της Μιλάνο BC θα μεταδίδονται ζωντανά από τα κανάλια της OTESPORT που έχει τα δικαιώματα της Lega Basket για τη φετινή σεζόν. Για τους αγώνες της Μιλάνο στην Ευρωλίγκα συντονιστείτε στα αθλητικά κανάλια της Nova που έχουν για ακόμη μία σεζόν τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης.

Live streaming των αγώνων της Μιλάνο

Οι σημαντικότεροι αγώνες του Ιταλικού πρωταθλήματος Μπάσκετ - άρα και αρκετά παιχνίδια της Μιλάνο- θα μεταδίδονται live από το Stoiximan, τη Vistabet και τη Sportingbet.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα τηλεοπτικών και Live streaming μεταδόσεων των αγώνων της Μιλάνο BC.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.