Μονακό

Η ιστορία της Μονακό

Η Μονακό ιδρύθηκε το 1924 με τη συνένωση αρκετών μικρών ομάδων τόσο από τη Γαλλία όσο και από το πριγκιπάτο του Μονακό. Τα χρώματα της Μονακό είναι το κόκκινο και το λευκό, που είναι τα χρώματα του πριγκιπάτου και φορά χαρακτηριστικές ερυθρόλευκες φανέλες με διαγώνιο χωρισμό των δύο χρωμάτων.Αν και η έδρα της ομάδας είναι το Στάδιο Λουί Β, στο πριγκιπάτο του Μονακό, η ομάδα αγωνίζεται στο Γαλλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Το 1933 η Μονακό προσκλήθηκε να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία της Γαλλίας (τη β κατηγορία του πρωταθλήματος) αλλά υποβιβάστηκε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μετά την πρώτη της συμμετοχή. Το 1948 η Μονακό επέστρεψε ξανά στη Β κατηγορία του πρωταθλήματος και πέντε χρόνια αργότερα, το 1953, προβιβάστηκε για πρώτη φορά στο Σαμπιονάτ. Αν και έχει υποβιβαστεί συνολικά τέσσερις φορές στη Β κατηγορία (τελευταία φορά που έπαιξε στη Ligue 2 ήταν τη διετία 2011-2013), θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Γαλλίας, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα επιτεύγματα της Mονακό

Η Μονακό αγωνίστηκε το 2004 στον τελικό του Champions League κόντρα στην Πόρτο, με τη δεύτερη να κερδίζει το ματς και τον τίτλο με 0-3. Η άλλη σημαντική επιτυχία της Μονακό σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι η δεύτερη θέση στο Κύπελλο Κυπελλούχων του 1992. Η Μονακό έχει κερδίσει επτά φορές το πρωτάθλημα της Ligue 1, πέντε φορές το Κύπελλο Γαλλίας και μία φορά το Λιγκ Καπ Γαλλίας.

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις των αγώνων της Μονακό

Η Nova μεταδίδει φέτος live 4-5 αγώνες του γαλλικού πρωταθλήματος, οπότε είναι αρκετά πιθανό να πετύχετε τον αγώνα της Μονακό σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση. Από την άλλη πλευρά, τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τους αγώνες του Γαλλικού Κυπέλλου και του Ligue Cup Γαλλίας ανήκουν στα αθλητικά κανάλια της OTETV, μεταδίδει τους σημαντικότερους αγώνες κάθε εβδομάδα.

Τα δικαιώματα για τους αγώνες του Europa League, όπου αγωνίζεται φέτος η Μονακό, ανήκουν και αυτά από φέτος στην OTETV.

Μονακό Live streaming

Ο Stoiximan και η Bet365 μεταδίδουν σε live streaming τόσο τους αγώνες του πρωταθλήματος, όσο και τους αγώνες των Κυπέλλων (κύπελλο Γαλλίας και Λιγκ Καπ). 

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.