Μονπελιέ

Η Ιστορία της Μονπελιέ

H Μονπελιέ ιδρύθηκε το 1919 στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας, ωστόσο τη σημερινή της ονομασία την πήρε το 1974, μετά από αρκετές αλλαγές που οφείλονταν στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε εκείνη την περίοδο. Η Μονπελιέ αγωνίζεται στο 32.000 θέσεων «Stade de la Mosson» και τα χρώματα της είναι πορτοκαλί και μπλε, ενώ η  μεγαλύτερή της αντίπαλος είναι η γειτονική Νιμ, με την οποία αναπτύχθηκε μεγάλη έχθρα τη δεκαετία του 1980. Η Μονπελιέ υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Α κατηγορίας του Γαλλικού Πρωταθλήματος και μία από τις λίγες ομάδες που αγωνίστηκαν στην πρώτη του περίοδο το 1932-33 και συνεχίζουν να αγωνίζονται στη Ligue 1 (Μαρσέιγ, Ρεμς και Νις είναι οι μόνες άλλες που έχουν απομείνει).

 

 

Τα Επιτεύγματα της Μονπελιέ

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος την περίοδο 2011-12 αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, μιας και πρόκειται για ομάδα που έχει περάσει αρκετά χρόνια στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Εκεί μετρά τρεις ακόμη τίτλους, ενώ στο παλμαρέ της υπάρχουν ακόμη δύο Κύπελλα και ένα Λιγκ Καπ. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έχει καταφέρει το 1999 να κερδίσει την έξοδο στο τότε Κύπελλο ΟΥΕΦΑ μέσω του Ιντερτότο, ενώ η παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ την περίοδο 2012-13 είναι η μοναδική της ιστορίας της.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Μονπελιέ

Επιλεγμένοι αγώνες της Ligue 1 μεταδίδονται κάθε εβδομάδα από τα αθλητικά κανάλια της Nova, οπότε είναι πολύ πιθανό να πετύχετε και αγώνα της Μονπελιέ στην TV. Τα δικαιώματα για το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ Γαλλίας ανήκουν στην πλατφόρμα της OTETV, η οποία μεταδίδει σίγουρα τους αγώνες των κορυφαίων ομάδων.

Live streaming των αγώνων της Μονπελιέ

Οι εθνικοί αγώνες της Μονπελιέ, όπως και οι περισσότεροι αγώνες της Ligue 1, του κυπέλλου και του Λιγκ Καπ μεταδίδονται σε live streaming από το Stoiximan, τη Bet365, τη Sportingbet και τη Vistabet.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα τηλεοπτικών και Live streaming μεταδόσεων των αγώνων της Μονπελιέ.

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.