Μπάγερν Μονάχου

Η Ιστορία της Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου ιδρύθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1900 και τα τελευταία χρόνια είναι η σημαντικότερη ομάδα στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Μπάγερν κατατάσσεται τρίτη από την UEFA (Απρίλιος 2014). Στην πρώτη και τη δεύτερη θέση βρίσκονται οι ισπανικές Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αντίστοιχα, ενώ η Μπάγερν Μονάχου είναι μία απο τις δύο μόνο γερμανικές ομάδες στην πρώτη δεκάδα (η άλλη είναι η Σάλκε). Η Μπάγερν έχει περισσότερους από 250 χιλιάδες φιλάθλους εγγεγραμμένους, γεγονός που τη φέρνει στη δεύτερη θέση παγκοσμίως από πλευράς αριθμού φιλάθλων (μετά την Μπενφίκα) ενώ και από άποψη εσόδων ήταν η πιο κερδοφόρα ομάδα στην Γερμανία και η τρίτη στην Ευρώπη για τη σεζόν 2012-2013 μετά την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα κατά σειρά.

 

Η Μπάγερν κέρδισε το πρώτο εθνικό πρωτάθλημα το 1932 αλλά κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου και τα πρώτα χρόνια μετά το τέλος του ήταν δύσκολα για την ομάδα. Το 1955 υποβιβάστηκε αλλά την επόμενη χρονιά επανήλθε στην περιφερειακή λίγκα του Νότου (μία από τις πέντε που αποτελούσαν το γερμανικό πρωτάθλημα τότε) και ταυτόχρονα κέρδισε το Κύπελλο Γερμανίας. Το 1963 που ιδρύθηκε η Bundesliga η Μπάγερν Μονάχου δεν επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην ανώτατη πλέον ποδοσφαιρική διοργάνωση της Γερμανίας. Δύο χρόνια, όμως αργότερα προβιβάστηκε στην Bundesliga και την πρώτη χρονιά που αγωνίστηκε εκεί (1964-1965) κατατάχθηκε 3η και κέρδισε και το κύπελλο Γερμανίας.

Τα Επιτεύγματα της Bayern Munich

Η Bayern είναι ο πιο επιτυχημένος γερμανικός σύλλογος τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχει κατακτήσει 25 Πρωταθλήματα Γερμανίας, 17 Κύπελλα, 5 Champions League και πολλά άλλα τρόπαια. Την τριετία 1974-1976 η Μπάγερν κέρδισε και το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης 3 συνεχόμενες φορές με αποτέλεσμα να διατηρήσει το αυθεντικό κύπελλο στην κατοχή της. Επιπλέον, η Μπάγερν Μονάχου είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που έχουν κατακτήσει και τα τρία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Κύπελλο Πρωταθλητριών-Champions League, Κύπελλο Κυπελλούχων, Ευρωπαϊκό Κύπελλο-Europa League). Η σεζόν 2012-2013 ήταν η πιο νικηφόρα καθώς κέρδισε 4 τίτλους σε μία σεζόν (Supercup Γερμανίας, Champions League, Πρωτάθλημα και Κύπελλο Γερμανίας). To 2013 ήταν μία ακόμη σημαντική χρονιά για την Μπάγερν σε διεθνές επίπεδο, καθώς κατέκτησε τόσο το Eυρωπαϊκό Super Cup, όσο και το FIFA Club World Cup.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Μπάγερν Μονάχου

Οι αγώνες της Μπάγερν Μονάχου για τη Bundesliga και το Κύπελλο Γερμανίας μεταδίδονται ζωντανά από τα κανάλια της OTETV.Η ίδια πλατφόρμα κατέχει και τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Champions League, όπου θα αγώνιστεί για ακόμη μία χρονιά η Μπάγερν, ενώ και η ΕΡΤ έχει το δικαίωμα παράλληλης μετάδοσης ενός αγώνα της Τετάρτης.

Live streaming των αγώνων της Μπάγερν

Οι εθνικοί αγώνες της Μπάγερν Μονάχου, όπως και οι υπόλοιποι αγώνες της Bundesliga και του Κυπέλλου Γερμανίας μεταδίδονται σε live streaming από το Stoiximan, τη Sportingbet και τη Vistabet.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα τηλεοπτικών και Live streaming μεταδόσεων των αγώνων της Μπάγερν Μονάχου.

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.