Μπάμπεργκ BC

Η ιστορία της Μπάμπεργκ BC

Η Μπάμπεργκ BC ιδρύθηκε το 1955 στη βόρεια Βαυαρία και η έδρα της είναι η 6.900 θεατών Μπρόσε Αρένα. Τα χρώματα της Μπάμπεργκ είναι κόκκινο, ασημί και λευκό. Η ομάδα είχε ξεκινήσει ως το τμήμα μπάσκετ της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπάμπεργκ FC, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, όμως, το 1988 αποφασίστηκε να αυτονομηθεί η ομάδα μπάσκετ. Η Μπάμπεργκ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Basketball Bundesliga, την κορυφαία κατηγορία του γερμανικού μπάσκετ το 1970. Δύο φορές έπεσε κατηγορία η Μπάμπεργκ (1979 και 1983) αλλά γρήγορα επέστρεψε στην Α κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος Μπάσκετ (1982 και 1984). Έκτοτε η Μπάμπεργκ αγωνίζεται συνεχώς στην Basketball Bundesliga και το 1992 κατέκτησε και τον πρώτο της τίτλο, το Κύπελλο Μπάσκετ Γερμανίας.

 

 

Μπάμπεργκ BC Επιτυχίες

Η Μπάμπεργκ BC έχει κατακτήσει 7 φορές το πρωτάθλημα μπάσκετ Γερμανίας, 4 φορές το Κύπελλο Γερμανίας και 4 φορές το Γερμανικό SuperCup μπάσκετ. Η Μπάμπεργκ έχει φτάσει δύο φορές στο Top 16 της Euroleague (2005-06 και 2012-13) που είναι και η καλύτερη απόδοση της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Μπάμπεργκ BC

Οι αγώνες της Μπάμπεργκ BC για την Ευρωλίγκα, όπως και αυτοί των υπόλοιπων ομάδων μεταδίδονται από τα αθλητικά κανάλια της Nova με εξαίρεση έναν αγώνα ο οποίος μεταδίδεται και πάλι από τη ΕΡΤ. To Final Four της διοργάνωσης μεταδίδεται ταυτόχρονα τόσο από τη NOVA, όσο και από την ΕΡΤ. Προς το παρόν το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γερμανίας δεν μεταδίδεται από την TV.

Μπάμπεργκ BC Live streaming

Στη Ερτ WebTV μπορείτε να δείτε σε live streaming τον αγώνα της Ευρωλίγκα για τον οποίο η ΕΡΤ έχει τα δικαιώματα (παράλληλα με την τηλεοπτική μετάδοση), ενώ και η Nova μεταδίδει έναν από τους υπόλοιπους αγώνες σε live streaming. Οι αγώνες της Euroleague μεταδίδονται σε live streaming και από τους bookmakers Vistabet, Sportingbet,  Στοίχιμαν και Bet365 με τους δύο τελευταίους να μεταδίδουν live και αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα για τις live μεταδόσεις αγώνων της Μπάμπεργκ BC.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.