Μπάτε Μπορίσοφ

Η ιστορία της Μπάτε Μπορίσοφ

Η Μπάτε Μπορίσοφ ιδρύθηκε αρχικά το 1973 και επανιδρύθηκε το 1996. Έκτοτε έχει κυριαρχήσει στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας και αγωνίζεται σχεδόν κάθε σεζόν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μεγάλη αντίπαλος της Μπάτε Μπορίσοφ είναι η άλλη ισχυρή ομάδα της Λευκορωσίας, η Ντιναμό Μινσκ. Η Μπάτε Μπορίσοφ αγωνίζεται από το 2014 στη Μπορίσοφ Αρένα χωρητικότητας 13.000 θεατών και τα χρώματα της ομάδας είναι κίτρινο και μπλε.

 

 

Τα επιτεύγματά της Μπάτε Μπορίσοφ

Η Μπάτε Μπορίσοφ έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα Λευκορωσίας, εκ των οποίων τα 9 συνεχόμενα (2006-2014). Επιπλεόν, έχει κατακτήσει 3 Κύπελλα και 5 SuperCup και έχει φτάσει δύο φορές στη φάση των 32 του Europa League.

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις των αγώνων της Μπάτε Μπορίσοφ

Προς το παρόν δεν υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Λευκορωσίας. Το Champions League, όπου αγωνίζεται φέτος η Μπάτε Μπορίσοφ, θα μεταδίδεται αποκλειστικά από τα κανάλια της OTETV, εκτός και αν η ομάδα παίζει Τετάρτη, οπότε και η ΕΡΤ έχει το δικαίωμα παράλληλης μετάδοσης ενός ματς.

Live streaming των αγώνων της Μπάτε Μπορίσοφ

Προς το παρόν δεν υπάρχει live streaming μετάδοση για αγώνες της Μπάτε Μπορίσοφ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα Live streaming και τηλεοπτικών μεταδόσεων τόσο των εθνικών όσο και των ευρωπαϊκών αγώνων της Μπάτε Μπορίσοφ.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.