Μπασκόνια BC

Η ιστορία της Μπασκόνια BC

Το 1959 ιδρύθηκε στην χώρα των Βάσκων η ομάδα μπάσκετ Κλαμπ Δεπορτίβο Μπασκόνια, ως τμήμα του ομώνυμου αθλητικού συλλόγου. Η επίσημη ονομασία της ομάδας πλέον είναι Σάσκι Μπασκόνια αλλά από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 έως το 2016 η ομάδα ήταν γνωστή με το όνομα του χορηγού ονόματος. Από το 1987 έως το 2009 η ομάδα ήταν γνωστή ως Ταού Κεράμικα, ενώ από το 2009 ονομαστικός χορηγός της Σάσκι Μπασκόνια είναι η Κάχα Λαμποράλ και το όνομα της ομάδας ήταν Κάχα Λαμποράλ, ενώ από το 2013 έως το 2016 το όνομα της ομάδας είχε αλλάξει σε Λαμποράλ Κούτξα BC. Τα χρώματα της Λαμποράλ ΚούτξαΜπασκόνια BC είναι βυσσινί, σκούρο μπλε, λευκό και πράσινο και έδρα της είναι η Φερνάντο Μπουέσα Αρένα, χωρητικότητας 15.000 θεατών. Η Μπασκόνια αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία μπάσκετ της Ισπανίας συνεχώς από την περίοδο 1982-83.

 

Τα επιτεύγματά της Μπασκονια

Η Μπασκόνια BC έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα μπάσκετ Ισπανίας (2002, 2008, 2010). Στο Κύπελλο Ισπανίας μετράει έξι τίτλους, και στο SuperCup 4 συνεχόμενους.  Η Μπασκόνια έχει κατακτήσει μία φορά το Saporta Cup και έχει κατακτήσει δύο φορές τη δεύτερη θέση, ενώ έχει και δύο ασημένια μετάλλια στην Euroleague.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Μπασκόνια BC

Η OTETV, που έχει στην κατοχή της τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ, μεταδίδει τουλάχιστον δύο με τρεις αγώνες κάθε εβδομάδα και είναι πολύ πιθανόν αυτός να είναι αγώνας της Μπασκόνια BC. Όσον αφορά στους αγώνες της Μπασκόνια BC στη Euroleague, τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης ανήκουν στη Nova (με εξαίρεση έναν αγώνα της Πέμπτης που τον δείχνει η ΕΡΤ), η οποία μεταδίδει live όλους τους αγώνες από τη φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό.

Αγώνες της Μπασκόνια BC Live stream

Το Nova WebTV μεταδίδει κάθε εβδομάδα σε live streaming έναν αγώνα της Ευρωλίγκα, ενώ και η ΕΡΤ μεταδίδει live τον αγώνα για τον οποίο έχει τα δικαιώματα από το ΕΡΤ WebTV. Όλοι οι αγώνες της Ευρωλίγκα και οι περισσότεροι αγώνες της Liga ACB μεταδίδονται σε live streaming από τους bookmakers ΣτοιχιμανVistabet και Sportingbet.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις live μεταδόσεις αγώνων της Μπασκόνια BC.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.