Μπόστον Σέλτικς

Σύντομη ιστορία των Μπόστον Σέλτικς

Οι Μπόστον Σέλτικς ιδρύθηκαν στην Βοστώνη το 1946 και υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ. Οι Σέλτικς είναι ένα από τα 8 ιδρυτικά μέλη που επιβίωσαν μετά την πρώτη δεκαετία από την ίδρυση της και μαζί με τους Νικς είναι οι μοναδικές ομάδες από τα ιδρυτικά μέλη που αγωνίζονται ακόμη στην πόλη, όπου ιδρύθηκαν. Τα χρώματα των Μπόστον Σέλτικς είναι πράσινο, χρυσό, καφέ, λευκό και μαύρο και το έμβλημα της ομάδας είναι το τρίφυλλο τριφύλλι. Χρυσή εποχή για τους Σέλτικς υπήρξαν τα χρόνια από τα μέσα της δεκαετίας του 1950 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1970, όταν κέρδισαν τους περισσότερους τίτλους.

 

 

Επιτεύγματα των Μπόστον Σέλτικς

Οι Σέλτικς κατέχουν το ρεκόρ με τους περισσότερους τίτλους του ΝΒΑ (17), ενώ έχουν στην κατοχή τους και 21 τίτλους της Ανατολικής περιφέρειας και 21 Division titles.

Τηλεοπτικά δικαιώματα των Μπόστον Σέλτικς

H OTETV όπως και πέρσι έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του NBA και φυσικά και των Μπόστον Σέλτικς και μεταδίδει σχεδόν καθημερινά τους σημαντικότερους αγώνες της διοργάνωσης.

Μπόστον Σέλτικς live streaming

Οι bookmakers Στοίχιμαν, Σπόρτινγμπετ, ΒΕΤ365 και Vistabet παρέχουν νόμιμο και δωρεάν live streaming για όλους σχεδόν τους αγώνες της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης και φυσικά και για τα παιχνίδια των play offs και αυτά της σειράς του τελικού

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.