Ουνικάχα Μάλαγα BC

Η ιστορία της Ουνικάχα Μάλαγα BC

H Ουνικάχα Μάλαγα BC ή Μπαλονθέστο Μάλαγα, όπως είναι η επίσημη ονομασία της ιδρύθηκε το 1992 στην Ανδαλουσία της Ισπανίας μετά από συγχώνευση δύο παλαιότερων ομαάδων μπάσκετ (Caja da Ronda και Maristas). Έδρα της Ουνικάχα Μάλαγα BC από το 1999 είναι το 11.000 θεατών Palacio de Deportes José María Martín Carpena και τα χρώματα της είναι σκούρο πράσινο, μωβ, λευκό και λαχανί. Η Ουνικάχα αγωνίζεται συνεχώς από την ίδρυση της στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ, ενώ είναι και κάτοχος μία άδειας Β της Ευρωλίγκα και συμμετέχει και σε αυτή τη διοργάνωση.

 

 

Τα επιτεύγματά της Ουνικάχα Μάλαγα BC

Η Μάλαγα έχει κατακτήσει μία φορά τη Liga ACB (2006) και μία φορά το κύπελλο Ισπανίας (2005). Στο Supercoppa Ισπανίας έχει φτάσει μέχρι την 3η θέση. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Ουνικάχα Μάλαγα BC έχει κατακτήσει μία φορά το Korac Cup, που ήταν και ο πρώτος της τίτλος (2001) και έχει πάρει μία φορά την 3η θέση στην Ευρωλίγκα (2007).

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Ουνικάχα Μάλαγα BC

Η OTETV, που έχει στην κατοχή της τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ, μεταδίδει τους σημαντικότερους αγώνες κάθε αγωνιστικής και πολύ πιθανόν και αυτόν της Ουνικάχα Μάλαγα BC. Όσον αφορά στους αγώνες της Ουνικάχα στη Euroleague, τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης ανήκουν στη Nova (με εξαίρεση έναν αγώνα της Πέμπτης που τον δείχνει η ΕΡΤ), η οποία μεταδίδει live όλους τους αγώνες από τη φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό.

Αγώνες της Ουνικάχα Μάλαγα BC Live stream

Το Nova WebTV μεταδίδει κάθε εβδομάδα σε live streaming έναν αγώνα της Ευρωλίγκα, ενώ και η ΕΡΤ μεταδίδει live τον αγώνα για τον οποίο έχει τα δικαιώματα από το ΕΡΤ WebTV. Όλοι οι αγώνες της Ευρωλίγκα και οι περισσότεροι αγώνες της Liga ACB μεταδίδονται σε live streaming από τους bookmakers Στοιχιμαν, Vistabet, Sportingbet και Bet365.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις live μεταδόσεις αγώνων της Ουνικάχα Μάλαγα BC.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.