ΠΑΟΚ

Η ιστορία του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ιδρύθηκε στις 26 Απριλίου του 1926 στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και πρόκειται για την πιο επιτυχημένη ομάδα της πόλης. Τα χρώματά του είναι τα ασπρόμαυρα για τα εντός και τα άσπρα για τα εκτός ή τα τελείως μαύρα και στο σήμα του απεικονίζεται ο δικέφαλος αετός, από όπου παίρνει και το ψευδώνυμο του Δικέφαλος του Βορρά για να διαχωριστεί από τον Δικέφαλο (της Αθήνας), την ΑΕΚ. Διαθέτει μία απ’ τις πιο καυτές έδρες της χώρας, την Τούμπα των περίπου 29.000 θέσεων. Τοπικοί του αντίπαλοι είναι ο Άρης και ο Ηρακλής, ωστόσο τα ντέρμπι με τον Άρη κρύβουν τη μεγάλη έχθρα τους και προσελκύει τα βλέμματα και των Ευρωπαίων φιλάθλων. Από την ίδρυση της Α' Εθνικής την περίοδο 1959-1960 ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται ανελλιπώς στην κορυφαία κατηγορία, ενώ έχει να επιδείξει και σημαντικές επιτυχίες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Τα επιτεύγματα του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος 2 φορές, ενώ έχει κερδίσει 4 Κύπελλα Ελλάδος, 1 Κύπελλο Μεγάλης Ελλάδας, 7 πρωταθλήματα Μακεδονίας και 1 πρωτάθλημα Μακεδονίας - Θράκης. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει συμμετάσχει δύο φορές στο Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1976-77 και το 1985-86. Την πρώτη φορά έφθασε μέχρι τη φάση των 16 ενώ τη δεύτερη σταμάτησε στον πρώτο γύρο. Έκτοτε δεν έχει συμμετάσχει άλλη φορά στη φάση των ομίλων του Champions League. Αντίθετα στο Κύπελλο OYΕΦΑ-Europa League έχει συμμετάσχει αρκετές φορές στη φάση των 32, έχοντας πετύχει και σημαντικές νίκες κόντρα σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις των αγώνων του ΠΑΟΚ

Η NOVA έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League και συνεπώς και του ΠΑΟΚ έως το 2015. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Europa League, όπου παίζει και φέτος ο ΠΑΟΚ ανοίκουν αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της OTETV.

Δικέφαλος του Βορρά Live streaming

Η Nova μεταδίδει κάθε βδομάδα έναν αγώνα της Super League και μέσω του Web TV του novasports.gr

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις μεταδόσεις των αγώνων του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

 

ΠΑΟΚ διαρκείας

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.