Παναχαϊκή 2005

Η ιστορία της Παναχαϊκής

Η Παναχαϊκή ιδρύθηκε το 1891 στην Πάτρα ως Παναχαϊκός Γυμναστικός Σύλλογος και οκτώ χρόνια αργότερα ιδρύθηκε και το ποδοσφαιρικό τμήμα του. Έδρα της ομάδας είναι το 11000 θέσεων Στάδιο Κώστας Δαβουρλής, ενίοτε, όμως, η ομάδα χρησιμοποιεί και το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, χωρητικότητας 23.000 θεατών. Τα χρώματα της Παναχαϊκής είναι κόκκινο και μαύρο και η εμφάνιση της αποτελείται από μαύρο σορτς και κόκκινη φανέλα με κάθετες μαύρες ρίγες. Παρατσούκλι της Παναχαϊκής είναι η Μεγάλη Κυρία της Πελοποννήσου. Η Παναχαϊκή έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της ιστορίας της μεταξύ της Α και της Β Εθνικής με μικρά περάσματα και από τη Γ Εθνική.

 

 

Τα επιτεύγματα της Παναχαϊκής

Η Παναχαϊκή έχει κερδίσει 6 φορές τον τίτλο της Football League και μία φορά τον τίτλο της Γ εθνικής. Στο Κύπελλο Ελλάδος έχει φτάσει δύο φορές μέχρι τα ημιτελικά, ενώ έχει αγωνιστεί και μία φορά στο Κύπελλο UEFA, όπου ηττήθηκε στον 2ο γύρο από την ολλανδική Τβέντε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις των αγώνων της Παναχαϊκής

Οι αγώνες της Παναχαϊκής, όπως και των υπολοίπων ομάδων της Football League μεταδίδονται από τα κανάλια της OTEsport, τα οποία μεταδίδουν και αγώνες του Κυπέλλου.

Παναχαϊκή Live streaming

Οι bookmakers Sportingbet και Vistabet μεταδίδουν τους τέσσερις σημαντικότερους αγώνες από κάθε αγωνιστική της Football League και ίσως και τον αγώνα της Παναχαϊκής.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις μεταδόσεις των αγώνων της Παναχαϊκής στη Football League και το Κύπελλο.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.