Πανσερραϊκός

Η ιστορία του Πανσερραϊκού

Ο Πανσερραϊκός ιδρύθηκε το 1964 στις Σέρρες, όταν συγχωνεύτηκαν δύο τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες, ο Ηρακλής και ο Απόλλων. Έδρα της ομάδας είναι το 9000 θεατών Δημοτικό Στάδιο Σερρών και τα χρώματα της ομάδας είναι κόκκινο και άσπρο. Έμβλημα της ομάδας είναι ένα λιοντάρι (από το γειτονικό Λιοντάρι της Αμφίπολης) και το παρατσούκλι του Πανσερραϊκού είναι Τα Λιοντάρια. Ο Πανσερραϊκός έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της ιστορίας του μεταξύ της Α και Β Εθνικής κατηγορίας, με μικρά περάσματα και από τη Γ Εθνική.

 

 

Τα επιτεύγματα του Πανσερραϊκού

Η καλύτερη θέση που έχει πάρει μέχρι στιγμής ο Πανσερραϊκός στη Super League είναι η 8η (1980-81). Στη Football League έχει στεφθεί 3 φορές πρωταθήτής ενώ στη Γ εθνική δύο.  Στο Κύπελλο Ελλάδος έχει φτάσει μία φορά στα ημιτελίκά (2008-09), όπου αντιμετώπισε την ΑΕΚ και αποκλείστηκε.

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις των αγώνων του Πανσερραϊκού

Οι σημαντικότεροι αγώνες τόσο της Football League όσο και του Κυπέλλου Ελλάδος μεταδίδονται από τα κανάλια της OTEsport.

Πανσερραϊκός Live streaming

Οι bookmakers Sportingbet και Vistabet μεταδίδουν τους τέσσερις σημαντικότερους αγώνες από κάθε αγωνιστική της Football League και του Κυπέλλου Ελλάδος και ίσως και τον αγώνα του Πανσερραϊκού.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις μεταδόσεις των αγώνων του Πανσερραϊκού στη Football League και το Κύπελλο.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.