Παρτιζάν

Η ιστορία της Παρτιζάν

Η Παρτιζάν ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1945 στο Βελιγράδι και η έδρα της είναι το Στάδιο Παρτιζάν χωρητικότητας 32.000 θεατών. Η Παρτιζάν είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Σερβίας και έχει περάσει όλα τα χρόνια της στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία τόσο στην πρώην Γιουγκοσλαβίας, όσο και στη Σερβία. Η Παρτιζάν έχει μεγάλη αντιπαλότητα με τον Ερυθρό Αστέρα, με τις μεταξύ τους αναμετρήσεις να είναι γνωστές ως το αιώνιο ντέρμπι και είναι από τα πιο γνωστά ευρωπαϊκά ντέρμπι. Η Παρτιζάν έγινε το 1966 η πρώτη ομάδα των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης γενικότερα που έχει αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και η πρώτη σέρβικη ομάδα που έπαιξε στους ομίλους του Champions League.

 

Επιτεύγματα της Παρτιζάν

Η Παρτιζάν έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα Γιουγκοσλαβίας, 8 πρωταθλήματα της πρώην Γιουγκοσλαβίας/ Σερβίας-Μοντενέγκρο και 7 πρωταθλήματαο Σερβίας. Επιπλέον, η Γιουγκοσλαβία έχει κατακτήσει 5 Κύπελλα Γιουγκοσλβαβίας, 4 Κύπελλα Σερβίας-Μοντενέγκρο και 3 Κύπελλα Σερβίας. Το 1966 η Παρτιζάν αντιμετώπισε τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, όπου έχασε 1-2, ενώ το 1990 έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Παρτιζάν

Για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Σερβίας, προς το παρόν δεν υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση. Οι αγώνες του Europa League μεταδίδονται ζωντανά και αποκλειστικά από τον OTETV.

Live streaming των αγώνων της Παρτιζάν

Προς το παρόν δεν υπάρχει live streaming μετάδοση για τους αγώνες της Παρτιζάν.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα τηλεοπτικών και Live streaming μεταδόσεων των αγώνων της Παρτιζάν.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.