Πλατανιάς

Ιστορία του Πλατανιά Χανίων

Ο Πλατανιάς Χανίων, ή πιο ευρέως γνωστός ως Πλατανιάς, ιδρύθηκε στο ιστορικό χωριό του Μάλεμε το 1931. Τα πρώτα χρόνια αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά μετά τον πόλεμο η ομάδα έπεσε σε αδράνεια. Ο Πλατανιάς επανιδρύθηκε το 1958 και για τα επόμενα χρόνια αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα των Χανίων. Τη δεκαετία του 1980 κατάφερε να αγωνιστεί τρεις σεζόν στη Δ Εθνική (1985-86, 1989-91). Το 2009-10 ο Πλατανιάς αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ Εθνική, όπου παρέμεινε και την επόμενη περίοδο, οπότε και προβιβάστηκε στην Football League, παρόλο που είχε καταλάβει την 5η θέση. Την περίοδο 2011-12 ο Πλατανιάς Χανίων καταλαμβάνει την 5η θέση στη Football League, αλλά κερδίζει την 1η θέση στα play- offs και ανεβαίνει στη Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

 

Επιτεύγματα της ομάδας Πλατανιάς Χανίων

Ο Πλατανιάς είναι η πρώτη ομάδα των Χανίων που αγωνίστηκε στη Super League, ενώ την περίοδο 2012-13 ήταν η δεύτερη εκπρόσωπος της Κρήτης στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος μαζί με τον ΟΦΗ. Στη Football League η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει ο Πλατανιάς είναι η 5η, ενώ στη Super League έχει φθάσει έως την 9η θέση. Στο Κύπελλο Ελλάδος ο Πλατανιάς έχει φτάσει έως και τα προημιτελικά την περίοδο 2012-13.

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις των αγώνων του Πλατανιά Χανίων

Η NOVA έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League και συνεπώς και του Πλατανιά Χανίων έως το 2015. Οι αγώνες του Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδος θα μεταδίδονται από τα κανάλια της OTETV.

Πλατανιάς Live streaming

Η Nova μεταδίδει κάθε βδομάδα έναν αγώνα της Super League και μέσω του Web TV του novasports.gr.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις μεταδόσεις των αγώνων του Πλατανιά στην Ελλάδα.

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.