Προκριματικά Euro

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2016

Στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, ή Euro όπως είναι ευρύτερα γνωστό, θα λάβουν μέρος οι Εθνικές Ομάδες Ανδρών των 53 από τις 54 χωρών-μελών της UEFA. Το Γιβραλτάρ λαμβάνει για πρώτη φορά μέρος στη διοργάνωση. H μόνη χώρα που δεν θα λάβει μέρος είναι Γαλλία, που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη φάση των ομίλων του Euro 2016 ως διοργανώτρια χώρα. Οι 53 χώρες που θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έχουν χωριστεί κατόπιν κλήρωσης σε οκτώ γκρουπ των έξι ομάδων και ένα γκρουπ των πέντε ομάδων. Η Εθνική Γαλλίας, αν και δεν διεκδικεί τη συμμετοχή της στη διοργάνωση, έχει ενταχθεί στον τελευταίο όμιλο για να συμπληρωθεί ο αριθμός των έξι ομάδων και οι αγώνες που θα δώσει θα θεωρούνται φιλικά προετοιμασίας χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν τα αποτελέσματα στη βαθμολογία των προκριματικών.

Τα προκριματικά του Γιούρο θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2014 και θα τελειώσουν τον Οκτώβριο του 2015. Κάθε ομάδα θα δώσει συνολικά 10 αγώνες (έναν εντός και έναν εκτός έδρας με κάθε ομάδα του γκρουπ της). Οι δύο πρώτες βαθμολογικά ομάδες από κάθε γκρουπ παίρνουν αυτόματα το εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων του Euro το καλοκαίρι του 2016. Απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Euro κερδίζει και η ομάδα στην 3η θέση του ομίλου που έχει τα καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της ίδιας θέσης (σε αυτή την περίπτωση δεν λαμβάνονται υπόψιν τα αποτελέσματα στους αγώνες με την ομάδα που έχει καταλάβει την έκτη θέση σε κάθε όμιλο. οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες που έχουν καταλάβει την 3η θέση του ομίλου τους, θα συμμετάσχουν στα play offs του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθούν στις 12-14 Νοεμβρίου 2015 και ο επαναληπτικός αγώνας στις 15-17 Νοεμβρίου 2015. Οι τέσσερις ομάδες που θα κερδίσουν τα play offs θα προκριθούν στη φάση των ομίλων του Euro 2016.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ EURO 2016

H OTETV έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2016 και μεταδίδει ζωντανά τους περισσότερους και σημαντικότερους αγώνες κάθε αγωνιστικής. Οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδος μεταδίδονται ζωντανά παράλληλα από την OTETV και από τη ΝΕΡΙΤ Sports.

Η τελική φάση του EURO 2016 θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΡΙΤ.

EURO 2016 LIVE STREAMING

Οι αγώνες της εθνικής Ελλάδος θα μεταδίδονται και σε live streaming μέσα από το ΝΕΡΙΤ Sports WEBTV.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ζωντανών τηλεοπτικών και live streaming μεταδόσεων των Προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

 

ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.