Προκριματικά Mundial

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στη Ρωσία θα λάβουν μέρος 32 εθνικές ομάδες, εκ των οποίων η μία θα είναι η διοργανώτρια Βραζιλία, από τα συνολικά 207 μέλη των έξι εθνικών συνομοσπονδιών που αποτελούν τη FIFA. Σε κάθε συνομοσπονδία αναλογεί συγκεκριμένος αριθμός θέσεων για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Έτσι από την Ευρώπη (Uefa) θα προκριθούν 13 ομάδες, από την Αφρική (CAF) 5 ομάδες, από την Ασία (AFC) 4 ή 5 ομάδες, από τη Νότιο Αμερική (CONMEBOL) 4 ή 5 ομάδες, από τη Βόρειο και Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική (CONCACAF) 3 ή 4 ομάδες και από την Ωκεανία (OFC)1 ή καμία ομάδα. Οι δύο από τις 32 θέσεις για το Mundial 2018 θα κριθούν στα play-offs ανάμεσα στην 5η ομάδα της AFC και την 5η της CONMEBOL και ανάμεσα στην 4η ομάδα της CONCACAF και την 1η της OFC. Η μόνη ομάδα που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 μέχρι τώρα είναι η Ρωσία ως διοργανώτρια.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ MUNDIAL

H OTETV έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της UEFA και μεταδίδει ζωντανά αρκετούς αγώνες κάθε αγωνιστικής, ενώ ίσως να μεταδίδει και επιλεγμένους αγώνες από τις άλλες ομοσπονδίες. Οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδος μεταδίδονται ζωντανά τόσο από την OTETV όσο και από την κρατική τηλεόραση.

LIVE STREAMING ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL 2018

Επιλεγμένοι αγώνες από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 για όλες τις ομοσπονδίες θα μεταδοθούν σε live streaming από τους bookmakers Bet365, Sportingbet, Stoiximan, και Vistabet.

 

 

 

ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.