Ρέντινγκ

Η ιστορία της Ρέντινγκ

Η Ρέντινγκ ιδρύθηκε το 1871 και είναι μια από τις παλαιότερες εν λειτουργία ομάδες στην Αγγλία. Έδρα της Ρέντινγκ από το 1998 είναι το γήπεδο Μαντέσκι, ενώ προηγουμένως η ομάδα αγωνιζόταν για 102 χρόνια στο Ελμ Παρκ. Τα βασικά χρώματα της ομάδας είναι άσπρο με μπλε, ενώ στη βασική εμφάνιση της Ρέντινγκ υπάρχουν και κόκκινες λεπτομέρειες. Το 1920 η Ρέντινγκ εντάχθηκε στην Football League και αγωνίστηκε στην 3η κατηγορία του Αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ έφτασε στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος την περίοδο 2006-07, όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Την περίοδο 2012-13 η Ρέντινγκ επέστρεψε στην Premier League για μία μόνο χρονιά και έκτοτε αγωνίζεται στο Championship.

 

 

Τα επιτεύγματα της Ρέντινγκ

Η Ρέντινγκ έχει κερδίσει δύο φορές το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου (2006, 2012). Στην Premier League η καλύτερη θέση που έχει πάρει η ομάδα είναι η 8η την πρώτη σεζόν που αγωνίστηκε η Ρέντινγκ στη διοργάνωση. Στο FA Cup η Ρέντινγκ έχει φθάσει μία φορά στα ημιτελικά και τρεις φορές στα προημιτελικά, ενώ στο αγγλικό Λιγκ Καπ έχει φθάσει δύο φορές μέχρι τα προημιτελικά.

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις των αγώνων της Ρέντινγκ

Για το Championship, το FA Cup και το αγγλικό League Cup δεν υπάρχει προς το παρόν τηλεοπτική μετάδοση. Σε περίπτωση που υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη θα ενημερωθείτε από το OlaLive.

Αγώνες της Ρέντινγκ σε Live streaming

Τα παιχνίδια του αγγλικό Λιγκ Καπ και πιθανόν και της Ρέντινγκ μεταδίδονται σε live streaming από τον bookmaker Stoiximan. H Bet365 θα μεταδώσει σε live streaming τα σημαντικότερα ματς του FA Cup. Επιλεγμένοι αγώνες του Championship μεταδίδονται live από τους Bookmakers Stoiximan, Sportingbet και Vistabet.

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.