Ρέτζιο Εμίλια BC

Η Ιστορία της Ρέτζιο Εμίλια BC

Η Ρέτζιο Εμίλια ή Παλακανέστρο Ρετζιάνα, γνωστή και ως Grissin Bon Reggio Emilia για διαφημιστικούς λόγους, ιδρύθηκε το 1974 στην περιοχή Εμίλα Ρομάνα της Ιταλίας. Αγωνίζεται στην 3.800 θεατών PalaBigi, αλλά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις χρησιμοποιεί το PalaDozza στην Μπολόνια και τα χρώματα της είναι άσπρο και κόκκινο. H Ρετζιάνα BC ανέβηκε στη Lega Basket Serie A για πρώτη φορά το 1984 και παρέμεινε για τρεις σεζόν και τα επόμενα χρόνια μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 1990 ανεβοκατέβαινε μεταξύ της Α και της Β κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Τα τελευταία χρόνια η Ρέτζιο Εμίλια BC έχει καταφέρει να έχει σημαντικές επιτυχίες τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

 

Τα Επιτεύγματα της Ρέτζιο Εμίλια BC

Η Ρέτζιο Εμίλια BC έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας του ιταλικού μπάσκετ (2004, 2012) και μία φορά το κύπελλο της ίδιας κατηγορίας (2012). Το 2015 η Ρετζιάνα BC βρέθηκε στη 2η θέση της Lega Basket Serie A και την ίδια χρονιά κατέκτησε το SuperCup του ιταλικού μπάσκετ. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Ρέτζιο Εμίλια BC έχει κατακτήσει μία φορά το Eurochallenge (2014) και θα αγωνιστεί φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Eurocup.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Ρέτζιο Εμίλια BC

Οι αγώνες της Ρέτζιο Εμίλια BC θα μεταδίδονται ζωντανά από τα κανάλια της OTESPORT που έχει τα δικαιώματα της Lega Basket για τη φετινή σεζόν.

Live streaming των αγώνων της Ρέτζιο Εμίλια BC

Οι σημαντικότεροι αγώνες του Ιταλικού πρωταθλήματος Μπάσκετ - άρα και αρκετά παιχνίδια της Ρέτζιο Εμίλια - θα μεταδίδονται live από το Stoiximan και τη Bet365.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα τηλεοπτικών και Live streaming μεταδόσεων των αγώνων της Ρέτζιο Εμίλια BC.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.