Ρεάλ Μαδρίτης BC

Η ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης BC

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης της Ρεάλ Μαδρίτης ιδρύθηκε το 1931 και αποτελεί μέλος του αθλητικού συλλόγου Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ BC είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες μπάσκετ τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη, ενώ θεωρείται ως η ομάδα που εισήγαγε το μπάσκετ στην Ισπανία δημιουργώντας την πρώτη ομάδα. Τον πρώτο της τίτλο τον κέρδισε μόλις δύο χρόνια μετά την ίδρυση της, το 1933 και ήταν το Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Καστίλης. Το 1951 η Ρεάλ BC κέρδισε το πρώτο Κύπελλο Ισπανίας και έξι χρόνια αργότερα το πρώτο πρωτάθλημα μπάσκετ Ισπανίας. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συμμετέχει από το 1957 (Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης) και το 1964 ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης σπάζοντας την πρωτοκαθεδρία των ομάδων της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, οι οποίες είχαν κερδίσει τη διοργάνωση τα έξι πρώτα χρόνια.

 

Τα επιτεύγματά της Ρεάλ BC

Η Ρεάλ Μαδρίτης BC είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα τόσο στο ισπανικό όσο και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχοντας κερδίσει 32 Πρωταθλήματα μπάσκετ, 25 Κύπελλα Ισπανίας, 4 SuperCup, εκ των οποίων τα τρία συνεχόμενα, 9 Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης - Euroleague και 2 Τριπλ Κράουν. Ανάμεσα στα ρεκόρ που έχει κατακτήσει η Ρεάλ BC (εκτός από τα ρεκόρ τίτλων σε κάθε επιμέρους διοργάνωση) είναι και τα 10 συνεχόμενα πρωταθλήματα Ισπανίας (1968-1977) και 5 συνεχόμενα Copa Del Rey (1970-1975).

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Ρεάλ Μαδρίτης BC

Η OTETV, που έχει στην κατοχή της τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ, μεταδίδει τουλάχιστον έναν αγώνα κάθε εβδομάδα και είναι πολύ πιθανόν αυτός να είναι αγώνας της Ρεάλ BC. Όσον αφορά στους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης BC στη Euroleague, τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης ανήκουν στη Nova (με εξαίρεση έναν αγώνα της Πέμπτης που τον δείχνει η ΕΡΤ), η οποία μεταδίδει live όλους τους αγώνες από τη φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό.

Αγώνες της Ρεάλ BC Live stream

Το Nova WebTV μεταδίδει κάθε εβδομάδα σε live streaming έναν αγώνα της Ευρωλίγκα, ενώ και η ΕΡΤ μεταδίδει live τον αγώνα για τον οποίο έχει τα δικαιώματα από το ΕΡΤ WebTV. Όλοι οι αγώνες της Ευρωλίγκα και οι περισσότεροι αγώνες της Liga ACB μεταδίδονται σε live streaming από τους bookmakers ΣτοιχιμανVistabetSportingbet και Bet365.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις live μεταδόσεις αγώνων της Ρεάλ Μαδρίτης BC.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.