Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η ιστορία της Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ιδρύθηκε το 1909 στην πόλη Σαν Σεμπαστιάν της Βασκικής Επαρχίας και το 1928 ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Primera Division. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει συμπληρώσει πάνω από 60 χρόνια στην κορυφαία κατηγορία του Ισπανικού Πρωταθλήματος, εκ των οποίων τα 40 είναι συνεχόμενα (1967-2007). Έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι το γήπεδο Ανοέτα, χωρητικότητας 32.000 θεατών. Τα χρώματα της Σοσιεδάδ είναι μπλε και άσπρο, ενώ η δεύτερη εμφάνιση της ομάδας είναι πορτοκαλί με μαύρο. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει μεγάλη αντιπαλότητα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και οι μεταξύ τους αγώνες ονομάζονται το Βασκικό Ντέρμπι. Για πολλά χρόνια στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπως και στην Μπιλμπάο, αγωνίζονταν μόνο Βάσκοι, πρακτική την οποία εγκατέλειψε το 1989, όταν στην ομάδα ξεκίνησαν να αγωνίζονται και ξένοι παίκτες.

 

Τα επιτεύγματα της Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ισπανίας δύο συνεχόμενες φορές (1980-81 και 1981-82), ενώ έχει κερδίσει και τρεις φορές το πρωτάθλημα της Segunda Division (1949, 1967, 2010). Δύο φορές έχει κερδίσει η Ρεάλ Σοσιεδάδ το Κύπελλο Ισπανίας (1909, 1987) και μία φορά το SuperCup Ισπανίας (1982). Σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει αγωνιστεί στο Κύπελλο UEFA, το Champions League και το Europe League, με ακλύτερη απόδοση την περίοδο 203-04 όταν έφτασε μέχρι τον γύρο των 16 του Champions League.

Τηλεοπτικές Μεταδόσεις των αγώνων της Ρεάλ Σοσιεδάδ

Για μία ακόμη σεζόν η OTETV έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της La Liga και του Κυπέλλου Ισπανίας και συνεπώς και της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ρεάλ Σοσιεδάδ Live streaming

Ο bookmaker Στοίχιμαν, η Bet365, η Vistabet και η Sportingbet μεταδίδουν live κάθε εβδομάδα όλους τους αγώνες της La Liga και του Κυπέλλου Ισπανίας άρα και της Ρεάλ Σοσιεδάδ. 

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.