Ρεν

Η Ιστορία της Ρεν

Η Ρεν ιδρύθηκε στις 10 Μαρτίου του 1901 στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας και σήμερα αγωνίζεται στο 29.000 θεατών Roazhon Park. Τα χρώματα της ομάδας είναι κόκκινο και μαύρο και από εκεί προέρχεται και το παρατσούκλι της ομάδας Les Rouges et Noirs. Μεγάλη αντίπαλος της Ρεν είναι η Ναντ, με την οποία δίνει το Ντέρμπι της Βρετάνης. Η Ρεν έχει αναγνωριστεί από τη Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ως η ομάδα με την καλύτερη ακαδημία στη Γαλλία, από την οποία έχουν βγει ταλέντα, όπως Sylvain Wiltord, Yoann Gourcuff, Yann M'Vila, Moussa Sow, Jimmy Briand και άλλοι.

 

 

Τα Επιτεύγματα της Ρεν

Η καλύτερη θέση που έχει πάρει ποτέ η Ρεν στο Σαμπιονάτ είναι η 4η, ενώ στη Ligue 2 έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλήτρια. Η Ρεν έχει στο παλμάρε της και δύο κύπελλα Γαλλίας, ένα SuperCup και μία δεύτερη θέση στο Λιγκ Καπ.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Ρεν

Επιλεγμένοι αγώνες της Ligue 1 μεταδίδονται κάθε εβδομάδα από τα αθλητικά κανάλια της Nova, οπότε είναι πολύ πιθανό να πετύχετε και αγώνα της Ρεν στην TV. Τα δικαιώματα για το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ Γαλλίας ανήκουν στα αθλητικά κανάλια της OTETV, η οποία μεταδίδει σίγουρα τους αγώνες των κορυφαίων ομάδων.

Live streaming των αγώνων της Ρεν

Οι εθνικοί αγώνες της Σεν Ετιέν, όπως και οι περισσότεροι αγώνες της Ligue 1, του κυπέλλου και του Λιγκ Καπ μεταδίδονται σε live streaming από το Stoiximan, τη Bet365, τη Sportingbet και τη Vistabet

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα τηλεοπτικών και Live streaming μεταδόσεων των αγώνων της Ρεν.

 

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.