Σικάγο Μπουλς

Σύντομη ιστορία των Σικάγο Μπουλς

Οι Σικάγο Μπουλς ιδρύθηκαν στις 16 Ιανουαρίου 1966 στο Ιλινόις και αγωνίζονται στο 20.000 United Center. Τα χρώματα της ομάδας είναι κόκκινο, μαύρο και λευκό και το έμβλημα της είναι ένα κεφάλι ταύρου, ενώ και η μασκότ της ομάδας είναι ένας ταύρος, ο Benny the Bull.  Η δεκαετία του 1990 υπήρξε η χρυσή εποχή για τους Σικάγο Μπουλς καθώς κατέκτησαν έξι τίτλους μέσα σε οκτώ χρονιά, κερδίζοντας δύο φορές τρεις συνεχόμενους τίτλους. Ηγέτες της ομάδας αυτή την εποχή ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Σκότι Πίπεν υπό την τεχνική ηγεσία του Φιλ Τζάκσον. Οι Σικάγο Μπουλς είναι η μοναδική ομάδα του NBA που έχει αγωνιστεί σε περισσότερους από έναν τελικούς της διοργάνωσης και τους έχει κερδίσει όλους, ενώ είναι και η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει περισσότερες από 70 νίκες σε μία σεζόν (72). Μέχρι σήμερα είναι μία από τις πιο επικερδής ομαδες του ΝΒΑ.

 

Επιτεύγματα των Σικάγο Μπουλς

Οι Σικάγο Μπουλς έχουν κατακτήσει τον τίτλο του ΝΒΑ έξι φορές στην ιστορία τους (1991-1993 και 1996-1998).

Τηλεοπτικά δικαιώματα των Σικάγο Μπουλς

H OTETV όπως και πέρσι έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του NBA και φυσικά και των Σικάγο Μπουλς και μεταδίδει σχεδόν καθημερινά τους σημαντικότερους αγώνες της διοργάνωσης.

Σικάγο Μπουλς live streaming

Οι bookmakers Στοίχιμαν, Σπόρτινγμπετ, ΒΕΤ365 και Vistabet παρέχουν νόμιμο και δωρεάν live streaming για όλους σχεδόν τους αγώνες της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης και φυσικά και για τα παιχνίδια των play offs και αυτά της σειράς του τελικού

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.