Στουτγκάρδη

Η Ιστορία της Στουτγκάρδης

Η ομάδα VfB Στουτγκάρδη δημιουργήθηκε το 1912 από τη συνένωση δύο αθλητικών ομάδων της Στουτγκάρδης με το παλαιότερο εξ αυτών να έχει ιδρυθεί το 1893, το οποίο θεωρείται το έτος ίδρυσης της σημερινής ομάδας. Από το 1933 η έδρα της ομάδας είναι το γήπεδο Νέκαρ, το οποίο έχει πλέον μετονομαστεί σε Γήπεδο Μερσέντες - Μπενζ και έχει χωρητικότητα πάνω από 60.000 θέσεις. Η Στουτγκάρδη υπήρξε μία από τις 16 ομάδες που ίδρυσαν την Bundesliga το 1963 και έκτοτε αγωνίζεται συνεχώς στο κορυφαία κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος με εξαίρεση δύο περιόδους (1975-76 και 1976-77). Η Στουτγκάρδη είχε στο παρελθόν μεγάλη αντιπαλότητα με την άλλη ομάδα της πόλης την Κικερς Στουτγκάρδης, αλλά οι δύο ομάδες έχουν πάνω από 20 χρόνια να βρεθούν αντιμέτωπες στον αγωνιστικό χώρο. Η Στουτγκάρδη εξακολουθεί να έχει αντιπαλότητα με την άλλη ομάδα του κρατιδίου του Βρανδεμβούργου, την Καρλσρούη.

 

Τα Επιτεύγματα της Στουτγκάρδης

Η Στουτγκάρδη έχει κερδίσει 5 φορές το πρωτάθλημα Γερμανίας (οι δύο πριν την ίδρυση της Bundesliga) και 3 φορές το κύπελλο Γερμανίας. Το 1992 ως πρωταθλήτρια Γερμανίας νίκησε το Αννόβερο κερδίζοντας και το μοναδικό της Super Cup Γερμανίας. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Στουτγκάρδη έχει κερδίσει 3 φορές το Intertoto, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση και έχει καταλάβει τη 2η θέση στο Κύπελλο UEFA (1989) και στο Κύπελλο Πρωταθλητριών (1998).

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Στουτγκάρδης

Οι αγώνες της Στουτγκάρδης για τη Bundesliga και του γερμανικό κύπελλο μεταδίδονται ζωντανά από τα κανάλια της OTETV.

Live streaming των αγώνων της Στουτγκάρδης

Οι εθνικοί αγώνες της Στουτγκάρδης, όπως και οι υπόλοιποι αγώνες της Bundesliga και του Κυπέλλου Γερμανίας μεταδίδονται σε live streaming από το Stoiximan, τη Bet365, τη Sportingbet και τη Vistabet.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα τηλεοπτικών και Live streaming μεταδόσεων των αγώνων της Στουτγκάρδης.

 

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.